Sådan monteres en cykelås

Sådan monteres en cykelås

Du kan som regel smide en cykelkæde i din rygsæk eller håndbageret kurv. Men for tunge U-låse - afgørende for effektiv sikkerhed - kan det være mere bekvemt at finde en monteringsposition på selve cykelrammen. Hvis du har et bageste stativ understøttet af stivere, skal du bare sætte den lige låsestang oven på stativet og dens U-formede skakle på ydersiden af ​​stiverne på den ene side. Træk bøjleens to arme mellem rackets skinne og plade, og lås enheden på plads. Hvis rattling af dette arrangement på potholed gader forstyrrer dig, kan du korrekt montere låsen på din cykel ramme.

Vælg en position

Find ud af, hvor du vil sikre cykelåsen. Dine muligheder omfatter toprør, sæderør og nedrør, afhængigt af præference og om dit vandflaske bur allerede har anlagt et krav på en af ​​disse positioner. Styrene kan holde blokmonterede designs. Du anvender monteringshardware, der ofte understøttes af gummi shims for at beskytte rammefinishen til din valgte position.

Installer beslaget

Old-school cykel lås monteringer bestod ofte af en hængslet klemme med fingerlignende fremspring eller en vugge for at forstå sjæklen. Design innovationer tilbyder nu et bredt udvalg af monteringer med geniale og sikrere funktioner. Den førende producent Kryptonite, for eksempel, giver en FlexFrame U-beslag, med en beslag, der holdes på plads af et justerbart bæltebånd og slæbebøsning, strammet med en sekskantnøkkel. Træk gummibåndet på bæltestroppen for at starte, og finjustér vinklen på beslagets krop for at holde den ude af vejen for dine pedaler. U-låsen klikker ind med et hørbart klik. Andre producenter kan have forskellige instruktioner; konsulter din manual. For eftermarkedet produkter som Twofish's Lockblocks og MegaBlocks - designet til at bære overdimensionerede U-lås, lommelygter og lignende, især på mountainbikes - fastgør krok og lås fastgørelsesbeslag omkring monteringsblokken på styret eller toprøret, og Træk dem tæt.

Del:
Kommentarer