Sådan mødes Formel One-drivere

Sådan mødes Formel One-drivere

Møde Formel 1-drivere er ikke anderledes end at opfylde nogen anden form for berømthed, især da de ofte æres og tilbeder i deres hjemlande. Ved at vise respekt og handle i overensstemmelse hermed skal du kunne møde og tale med Formula One-drivere.

Mød formel 1-drivere

Deltager de kvalificerede varmer inden Grand Prix-løbet, som normalt finder sted på torsdage eller fredage. Pre-race begivenheder har ofte en mere afslappet, afslappet atmosfære med færre skarer og mindre sikkerhed, så du kan komme tættere på førerne.

Find pressekonferencer og andre præ-race-funktioner, som normalt holdes i de dage, der fører op til Grand Prix. Af og til kan du muligvis finde en autograf session, hvor offentligheden må blande sig med racerne og deres besætninger.

Gør lidt forskning og find driverens hangouts i hver by, der er vært for et Grand Prix-løb. Du kan muligvis "tip" en hotel concierge eller tjeneren for at lære, hvor Formel One-bilisterne forbliver og spiser. Vær opmærksom på at du måske kommer ind i nogle lokalbefolkninger, men som er meget beskyttende for førerne, arbejder for at afskrække offentligheden fra at møde dem.

Lav en interessant "isbryder" eller spørgsmål, der kan få en bilers opmærksomhed, mens du er i en skare. Hvis du bare råber en førers navn, vil hun sandsynligvis enten ignorere dig eller give dig en hurtig bølge, når hun passerer. Formuler et interessant spørgsmål, der viser, at du er seriøs og vidende om Formel 1, men forsøger at undgå negative eller konfronterende spørgsmål, hvilket kan provokere et lige negativt svar fra både førerne og mængden.

Vind et mesterskabs karting løb. Nogle gange møder Formel 1-racere med mesterne af højt profilerede racer. Du kan endda få chancen for at tage et billede med en Formula One racer.

Hold tonen respektfuld, men objektiv, hvis du er i stand til at mødes og tale med Formel One-drivere. Behandle dem høfligt.

Del:
Kommentarer