SĂĄdan Massage en Shin Splint

SĂĄdan Massage en Shin Splint

Ifølge The Mayo Clinic er benskaden, der almindeligvis betegnes som en "shin splint", ordentligt kaldt medial tibial stress syndrom. Tilstanden forårsager smerte langs tibia i forbenets forside. Overbelastning af shinbone og det omgivende bindevæv forårsager denne smerte. En massage terapi session kan hjælpe med at mindske smerten ved shin splinter.

Slap af benet. Mens shin er det område, der er påvirket af tilstanden, vil massageklienten sandsynligvis have stressede muskler i hele hans ben. Brug lange væskestrøg til at slappe af vævet og bringe blod til området.

Fokus på forsiden af ​​benet. Ifølge sportsskader klinikken er tibialis anterior den vigtigste muskel, der løber ned foran for skinnet, der går fra knæets forside til ankelens bund. Betændelsen i denne muskel kan bidrage til smerten i shin splinter. Brug din håndflade til at lægge pres og knead denne muskel. Direkte din slagtilfælde, så det rejser fra anklen op mod knæets bund.

Brug dybfriktionsteknikker. Tryk ind i musklen og eventuelle omgivende områder med fingrene, og bevæg dem frem og tilbage over musklerne som om du strummer en guitar. Dette kraftfulde arbejde vil bryde op eventuelle muskeladhæsioner, der bidrager til smerten.

Brug række bevægelsesteknikker og strække på foden. Ved at tage foden gennem sine normale bevægelser og strække musklerne i området, vil du yderligere slappe af benet og hjælpe med at træne ud af stressede muskler.

Overvej østlige teknikker. Der er mange Shiatsu-trykpunkter på dette område, som du kan stimulere med din tommelfinger og fingre. Disse punkter tænkes at lette muskelspændingen og genoprette den korrekte strømning til kroppen.

Tips

Hvis skaden er relativt ny, overvej at bruge ismassage teknikker. Gnidning af is over det berørte område vil reducere betændelse og hjælpe med at styre smerten.

Advarsler

Pas på smerter. Massagebehandling sætter pres på disse områder, hvilket kan være meget følsomt på grund af tilstanden. Vær sikker på, at din klient ved at tale op, hvis hun oplever ubehag, så du kan tilpasse dit slagtilfælde i overensstemmelse hermed.

Del:
Kommentarer