Sådan måles Speedo størrelser

Sådan måles Speedo størrelser

Uanset hvor du kan lide at svømme, kan en veludstyret Speedo badedragt sørge for, at du har sikker dækning og er i stand til at bevæge dig rundt i vandet uden at bekymre dig om, at din kulør vil falde af. Måling af din krop til Speedo er afgørende, for selvom du måske tror, ​​at du allerede har en vis størrelse, kan du måske bruge en mindre eller større badedragt til at føle dig godt tilpas. Hvis du planlægger at købe en Speedo online, vil du ved at tage dine målinger finde den bedste passende jakkesæt.

Herrer

Trin 1

Sæt målebåndet rundt om det øverste af brystet og skriv ned målingerne. Hvis du planlægger at købe en Speedo-kjole i hele kroppen, skal du tage dine brystmål.

Trin 2

Placer målebåndet rundt om taljen. Sørg for, at båndet er tæt omkring taljen, men ikke for stramt. Skriv dine målinger på papiret.

Trin 3

Hold den ene ende af målebåndet på en skulder og pass den anden ende af båndet gennem benene. Match båndet med den åbne ende på skulderen, og skriv ned torso måling.

Trin 4

Placér båndet rundt på hoftebenet, og skriv ned målene. Hvis du planlægger at købe Speedo-trusser, er dette den eneste måling, du skal bruge, da de er dimensioneret på basis af hofte målinger.

Trin 5

Se et stregdiagram, når du køber en Speedo online. Match dine målinger til diagrammet, og vælg den størrelse, der passer bedst til dine mål.

Kvinder

Trin 1

Placer målebåndet rundt om den største del af brystet. Sørg for, at båndet er sikkert, men ikke for stramt, så du får en præcis måling. Skriv ned målingerne.

Trin 2

Mål omkredsen af ​​taljen. Placer målebåndet rundt om den naturlige del af taljen, tæt på navlen. Skriv ned disse målinger.

Trin 3

Placer målebåndet rundt om din hofteben. Sørg for, at dine fødder er lige, med hælene sammen og skriv ned målingerne.

Trin 4

Bestem længden af ​​din torso ved at placere en ende af målebåndet på en skulder og passere båndet gennem benene. Tag båndet tilbage til skulderen, og se hvor mange tommer torso er.

Trin 5

Sammenlign dine målinger med størrelsen på størrelsen for at bestemme den bedste størrelse Speedo for dig.

Del:
Kommentarer