Sådan måles muskelvæksten

Sådan måles muskelvæksten

Muskelvækst afhænger af mange faktorer, herunder dit køn, alder, genetik og hormoner. En skala er ikke en præcis måling af muskelforøgelse, da du ikke ved, om den ekstra vægt er fedt eller fedtfri muskel eller væv. Hvis du er ny på et styrketræningsprogram, forvent at se fysiske, målbare resultater inden for seks til otte uger. På det tidspunkt har du et par muligheder for at måle dine fremskridt.

Målebånd

For en detaljeret måling af muskelvækst, brug et fleksibelt målebånd, som du kan købe hos en håndværksbutik. Få en baseline muskel måling inden du starter dit træningsprogram, så du nemt kan spore din vækst. Mål dine muskler på samme sted og på samme måde. Hvis du for eksempel måler dine biceps, mens den er bøjet, skal du fortsætte med at måle den i en bøjet position. Placér målebåndet tæt, men ikke for tæt, mod din hud. Skriv målingerne i en logbog for at overvåge din muskelvækst. Du kan nemt måle dine underarme, biceps, nakke, quadriceps og kalve, men det hjælper ofte med at bede om en partners hjælp. Mål dine muskler hver fjerde til seks uger. Når du overvåger målingerne af dine muskler, skal din abdominale måling forblive den samme eller et lille fald. Hvis det begynder at stige, kan du blive fedt - ikke muskelvægt.

Magert kropsmasse

En kropsfedtmåling i kombination med din kropsvægt giver dig en indikation om, hvorvidt dine muskler vokser, hvilket er repræsenteret af din magre kropsmasse. Bestem din vægt fra en skala. Beregn din kropsfedtprocent, enten med samme skala eller en håndholdt elektrisk impedans enhed, eller har en fitness professionel viser dig, hvordan du måler dit kropsfedt ved hjælp af kaliper. Når du har bestemt din kropsfedtprocent, multiplicerer du din vægt med procentdelen. For eksempel, hvis du vejer 180 pounds med en kropsfedtprocent på 25, multipliceres 180 med 25 procent for i alt 45 pund fedt. Træk dine fede pund fra din kropsvægt, hvilket giver 180 minus 45 for i alt 135 pund magert kropsmasse. Når du gentager denne proces om fire til seks uger, hvis antallet af dine magre kropsmasse pounds stiger, får du muskelgevinster og kan nemt følge dine fremskridt.

Optag fremgang

Ud over at bruge et målebånd eller en kropsfedtmåling, har du andre måder at måle din muskelvækst på. Dette er især vigtigt i løbet af de første uger af et træningsprogram, hvor ofte tommer eller fedtfri procentsatser ikke ændrer sig dramatisk. Som et alternativ skal du registrere mængden af ​​vægt, gentagelser og sæt af hver øvelse. Hvis du går i vægt om ugen, bygger du muskler. Disse resultater skal ses i et spejl eller i den måde dit tøj passer på.

Gendannelsestid

Hvis du ikke ser gevinsterne i muskelvækst, som du ønsker, skal du overveje mængden af ​​hvile og genopretningstid, som du bygger på din rutine. Dine muskler har brug for mindst 48 timer til at reparere fra den sammenbrud, der opstår under styrketræning. I løbet af denne genoprettelsestid reparerer og reparerer dine celler. Hvis du ikke får tilstrækkelig hvile, vender du tilbage til træningen med celler, der ikke repareres tilstrækkeligt. Du vil ikke være i stand til at løfte så meget vægt, og dine muskelgevinster bliver begrænset.

Del:
Kommentarer