Sådan måles afstanden kastet til en spyd

Sådan måles afstanden kastet til en spyd

Javelin er en banebrydende begivenhed, hvor konkurrenten kaster et langt metalobjekt, der er cirka 2,5 meter langt og i form af et spyd, den fjerneste afstand er mulig. Et løb op bruges til at opbygge momentum for at fremdrive spyddet længere. Javelin er en anerkendt olympisk begivenhed, med Andreas Thorkildsen fra Norge, der i øjeblikket holder rekorden med et langt kaste på 90,57 meter i løbet af de olympiske lege i 2008.

Kast spjældet, og følg spjældet, når det rejser. Sørg for at spydgen kastes bag den udpegede linje. Bliv stationær indtil spjældet har landet i jorden.

Sørg for, at feltet er fri for eventuelle farer som andre spydkaster. Få en anden person til at stå midt i kastelinjen med starten af ​​målebåndet. Sørg for, at målebåndet hviler på jorden. Alle målinger skal tages fra samme punkt for at sikre nøjagtige resultater.

Gå nærmere til spydet, når det er landet. Fjern spydet fra jorden og læg målebåndet over dæmningen i jorden dannet af spjældet. Spjældet skal først have landet spidsen for afstanden der skal tælles.

Tag målingen fra kastelinjen til nærmeste punkt, der er skabt af dæmningen i jorden.

Del:
Kommentarer