Sådan måles afstande for pitching gummi

Sådan måles afstande for pitching gummi

Dimensioner og layout af et baseball-infield er strengt defineret af store liga-baseballregler. Derfor er det vigtigt for reguleringsafspilningen at følge disse regler korrekt. Tricket til at bestemme afstanden til pitching gummi fra hjemmeplade er at indse det hjem, gummi og anden bund skal være lagt i en lige linje. Hvis du bygger et baseballfelt for aldersgruppe konkurrence, kan dimensionerne variere. Rådfør dig med din league rulebook for den rette afstand til Little League og anden aldersgruppe konkurrence.

Trin 1

Indstil hjemmeplade i den position, hvor den vil blive placeret til spil. Spidsen (spidssiden) skal stå direkte væk fra banen. Brug en metalpen eller anden markør, der er kørt ind i jorden for permanent at markere placeringen af ​​hjemmeplade.

Trin 2

Start fra toppen af ​​spidsen bag på hjemmeplade, måler en afstand på nøjagtigt 127 fod, 3 3/8 tommer til, hvor du vil placere anden base. Dette punkt vil være centrum for basen. Igen skal du installere en markørpen for at identificere placeringen.

Trin 3

Strek en streng fra bagsiden af ​​hjemmeplade til anden base. Mål afstanden langs strengen fra bagsiden af ​​hjemmeplade på nøjagtigt 60 fod og 6 tommer. Dette er det punkt, der vil være centrum for pitching gummi. Placer en markørpen for at markere gummiens position.

Del:
Kommentarer