Sådan måles afstand på en tredemølle

Sådan måles afstand på en tredemølle

Beregning af den tilbagelagte afstand under en træning er afgørende for at udvikle en træningsrutine, især når man bruger en løbebånd til motion. De fleste trædemøller er udstyret med afstandsberegninger, der fortæller dig, hvor langt du har rejst i løbet af din træning, samt hvor mange kalorier du har brændt, og det tempo, som du udøvede på. Hvis din tredemølle ikke har denne teknologi, kan du bære en skridttæller, mens du træner på løbebåndet og derefter bruge en trin-til-mile-kalkulator til at bestemme den afstand du rejste under rutinen.

Trin 1

Sæt en skridttæller rundt om taljen direkte over dit knæ. Træd på løbebåndet for at aktivere den automatiske start. Hvis løbebåndet ikke starter automatisk, skal du trykke på kontrolrådene eller hurtigstartknappen på displaypanelet.

Trin 2

Vælg den type træningsrutine, sværhedsgrad, hastighed eller afstand, du ønsker at rejse under træningen. Du må muligvis indtaste din vægt og antal kalorier, du ønsker at brænde.

Trin 3

Start træningen ved at gå på løbebåndet, da det begynder at bevæge sig. Tryk på skærmen for at se de forskellige statistikker på din træning, mens den er i gang, som din puls, hastighed og afstand.

Trin 4

Se skærmen, når din træning er færdig for at se den samlede afstand, der er tilbagelagt.

Trin 5

Se læsningen på din skridttæller. Konverter læsningen ved hjælp af en trin-til-mile-regnemaskine ved hjælp af formlen: Samlet antal trin divideret med 2112 = Samlet antal miles. Denne formel er baseret på den gennemsnitlige strideafstand på 2 fod 6 tommer. Hvis din stride længde er længere eller kortere end dette, beregnes dine trin-til-miles forskelligt. Se et konverteringsdiagram, hvis dette er tilfældet. Disse konverteringer er kun nødvendige, hvis afstanden ikke blev optaget automatisk på løbebåndet.

Del:
Kommentarer