Sådan måler vi skateboardvogne

Sådan måler vi skateboardvogne

Skateboard trucks kan være det vigtigste stykke hardware på ethvert skateboard. Lastbiler er de to metalstykker på bunden af ​​dækket, der holder skateboardets hjul på plads. Mange mennesker ville bare antage, at alle skateboards-lastbiler er ensartede, men skateboardvogne kommer i forskellige størrelser og stilarter. Hvis de forkerte lastvogne er på skateboard, vil det være meget svært for skateboarder at opretholde en passende balance.

Køb et skateboarddæk og identificer, hvad skateboardets bredde er. Standard skateboards spænder i bredde fra 6,5 ​​til 8 inches og i længde fra 28 til 33 inches. Skateboardvognene vil have samme bredde som skateboardet de er på. Hvis du køber et komplet skateboard, der er 7,5 tommer bredt, vil skateboardvognen også være 7,5 tommer bred.

Mål individuelle lastbiler, der ikke er fastgjort til et skateboard. For at gøre dette må du blot måle toppen af ​​lastbilerne fra spidsen af ​​venstre aksel til spidsen af ​​højre aksel. Akslerne er de to ende stykker af lastbilerne, hvor skateboard hjulene vil blive placeret. Du får en måling mellem 6,5 og 8 tommer bred.

Gentag trin 2 for at måle den anden skateboard truck du skal sætte på dit skateboard. Dette skal være den samme måling som i trin 2. Hvis de to lastbiler ikke har samme bredde, vil din balance være mærkbart ukorrekt.

Konverter de målinger, du fik i trin 2 og 3 i millimeter. De fleste lastbiler er mærket i inches, men nogle mærker bruger stadig millimeter til at mærke deres lastbilens størrelser. For at konvertere tommer i millimeter, divider den tommestørrelse du fik i trin 2 og 3 ved 0.03937007874.

Fastgør dine lastbiler til skateboardet og bolt hjulene på lastbilens aksler. Kig ned skateboardets sidekanter, hvis du har den rigtige størrelse lastbiler til dit bord, vil hjulene og dækkets kant rette perfekt.

Del:
Kommentarer