Sådan male en hockey hjelm

Sådan male en hockey hjelm

Uanset om det er på isbanen eller på rullebanen, kan masser af hockeyspillere gerne tilføje lidt flair til deres spildagers garderober ved at tilføje lidt maling til deres hjelme. Det er en praksis, der holdes langvarigt af målmænd, men fremadrettede og forsvarere kan helt sikkert male en lille smule personalisering til deres hjelme, uanset om det er et design eller bare deres teamfarver.

Skru buret eller visiret (hvis du bruger dem) fra hjelmen og sæt til side. Løsn hagen remmen. Tryk forsigtigt fingrene under skumforingen og træk det op og væk fra hjelmens indre. Fortsæt med at trække langsomt men godt, indtil polstring løsner. Fjern polstring og sæt til side.

Skru skruerne på hjelmens skal, så som de bageste hagespændstifter. Hvis din hjelm er en todelt enhed, kan du adskille de to individuelle stykker og male dem separat. Hvis ikke, sådan som hvis hjelmen har et skrue-mindre justeringssystem, skal du lade skallen være intakt.

Gnid din hånd over skallen for at opdage eventuelle grus fra ridser eller nicks. Sand dem ned indtil glat, så spray den ydre skal overflade med klart lag for at udfylde ridserne eller nicks. Lad tørre. Hvis du planlægger at male striber, skal du bruge maskeringsbåndet til tape linjer på den skal, du vil male over.

Sprøjt en jævn frakke over skallen eller skalstykkerne, og hold dysen omkring 7 inches væk fra overfladesprøjtningen i op-og-ned eller side til side, selv om der går for at forhindre løb. Lad tørre, før du tilføjer en anden frakke. Når det er tørt, spray det klare lag over skallen for at forhindre chipping.

Skru skallen sammen igen, og lim derefter liberalt på indersiden af ​​skallen og fastgør liner. Lad tørre. Fastgør alle skruer / stifter samt dit bur eller visir.

Del:
Kommentarer