Sådan male basketballbaner

Sådan male basketballbaner

At have en basketballbane på din indkørsel eller i din gård er fantastisk, men når retten er malet autentisk, gør det endnu bedre. Maling af en basketballbane er forholdsvis let: Det meste af det er lige linjer og kun et par buer.

Maling en basketballbane

Trin 1

Klatre til fælgen, og find et centermål på fælgen ved hjælp af et målebånd. Sænk plumb bob og sæt et mærke på jorden, hvor plumb bob peger. Brug også plumb bob til at gøre et mærke på jorden, hvor forkanten er. Disse markeringer er de punkter, hvorfra målinger vil blive taget.

Trin 2

Mål seks meter fra stedet, der markerer midten af ​​fælgen til siden og lav et mærke der for at skitsere banen. Lav også et mærke seks meter fra midten af ​​fælgen til den anden side, så den samlede bredde af banen er 12 fod.

Trin 3

Tegn en linje 13 meter fra kanten af ​​fælgen, der vil være fri throw line og fungere som den øverste del af rektanglet, der udgør banen. Forbind linjen, du trak i trin 2, med frie kaste linje og fuldfør kørslen ved at udvide linjerne i trin 2 til den udgående linje under kurven.

Trin 4

Tag strenget måle seks meter fra kridtet. Find midtpunktet for free throw-linjen. Tegn en buet fra et hjørne af banen væk fra kurven til det andet hjørne af banen for at gøre det frie kastebue. Du kan tilføje stiplede linjer inde i banen for at fuldføre cirklen til et mere autentisk udseende. Bare lav et seks-tommers segment af buen, og lad derefter være seks inches og fortsæt, indtil cirklen er færdig.

Trin 5

Tag strengen og brug den fulde 19 fod, 9 tommer, tegne en komplet buet rundt om retten, der starter lige ud til siden af ​​bøjlen hele vejen rundt til den anden side af bøjlen. Hvor buen slutter på begge sider af retten, strækkes en lige linje til basislinjen. Øverst på 3-punktsbuen skal røre toppen af ​​frie kastebue, hvis den trækkes ordentligt.

Trin 6

Tape ud linjer trukket i kridt med maleren tape. De udførte linjer er den udvendige kant af de linjer, der vil blive malet. Linjerne skal være mindst en tomme tykke for at være let mærkbar, men 1 1/2 tommer ville være mere standard. Efter tapning ud af linjerne skal du bruge målebåndet til at måle indersiden af ​​linjen og placere en anden båndstrimmel for at dække hele linjen fuldstændigt.

Trin 7

Mal i områderne mellem maleren tape med den farve du valgte. Lad tørre i henhold til anvisningerne på dåsen, inden du fjerner båndet.

Del:
Kommentarer