Sådan lukker store porer for mænd

Sådan lukker store porer for mænd

Porerne er en naturlig del af huden og er til stede på alle, men for mænd kan de være et reelt problem. Mænd har en tendens til at have mere fedtet hud, hvilket forårsager større porer sammen med bumser og hudorme. Disse porer findes oftest på næsen, såvel som andre dele af ansigtet. Mens du ikke kan reducere størrelsen af ​​en pore, er der måder at minimere udseendet. Start med en god hudpleje rutine, for at holde dem rene og unclogged.

Rens dit ansigt to gange om dagen med en oliefri rengøringsmiddel specielt lavet til olieagtig eller acne-udsat hud. Holde dine porer rene vil hjælpe dem med at forblive unclogged og minimere deres overordnede udseende.

Påfør en toner eller astringent til dit ansigt, mindst en gang om dagen. Hæld lidt toner på en ren, tør bomuldskugle og træk den over dit ansigt - vær opmærksom på områderne i din hud med store porer. Toner vil stramme dine porer og få dem til at virke mindre.

Påfør et oliefrit fugtighedscreme til dit ansigt to gange om dagen efter din rensning rutine og toner ansøgning. Oliefri fugtighedscreme vil holde din hud blød og sund udseende uden at øge mængden af ​​olie eller skinne.

Anmod om en recept fra din hudlæge til topisk retinoid - som er vitamin A-derivater beregnet til at fjerne dine porer. Dette vil minimere antallet af bumser og hudorme, du får. Der findes også over-the-counter topiske retinoider tilgængelige hos mange apoteker.

Exfoliere din hud en eller to gange om ugen med en mild, oliefri skrubbe. Ansigtsskrubben fjerner døde hudceller, som fører til acne og afbliver dine porer.

Tips

Astringent er typisk lavet med et højt alkoholniveau, så hvis du har følsom hud, skal du bruge en toner i stedet.

Del:
Kommentarer