Sådan læses modelnummeret på en Yamaha Golf Cart

Sådan læses modelnummeret på en Yamaha Golf Cart

Siden 1980 har Yamaha Golf-Car Company produceret en bred vifte af golfvogne til personlig og erhvervsmæssig brug. Alle Yamaha Golf-Car vogne har et kort tre eller fire alfanumerisk model nummer og længere model navn for at angive forskellige oplysninger om vognen, såsom produktionsår, vogn design eller vogn type. Grundlæggende læsning af kortmodellenummeret er ikke svært, og med serienummeret eller modelkoden og et Yamaha referencetabel kan du bestemme det nøjagtige produktionsår for vognen.

Find Yamaha Golf Cart serienummer på din golfvogn. Brug en lommelygte til at finde og bestemme modelnummeret, hvis du ikke kender det, da både serienummeret og dets placering kan bestemme det korte modelnummer. Hvis du ikke kan læse serienummeret, skal du smøre eventuelle snavs eller snavs væk med en fugtig klud for at afsløre det og derefter skrive det ned for fremtidig brug.

Serienummer placeringer:

G1 modeller: Under den bageste kofanger på firkantets "tværgående" af rammen. G2 modeller (med produktionsår mellem 1988 og 1990) og G9 modeller: Under sædet ved kanten af ​​gulvbrædder i motorrummet. G2 modeller siden 1990 og G3 modeller: Under det bageste kofanger tværsnit på passagerens side. G5 modeller: På rammens forreste tværsnit. G8 modeller og G14, G16 og G19 modeller med et produktionsår 1996: Under forsæderne på passagerens side på en stråle nær batteriet. Løft sædet for at finde det. G11, G14, G16, G19, G20, G21 og G22 modeller: Under handskerummet på førersiden af ​​frontpanelet til venstre - lodret orientering.

Find dit serienummer på Yamaha Reference Chart (se Ressourcer) for at hjælpe med at bestemme dit modelnummer. Som du kan se på diagrammet, repræsenterer de tre første cifre i serienummeret "modelkode". Modelkoden repræsenterer en separat betegnelse, der er vedhæftet serienummeret for at referere tilbage til modelnummeret. Dette hjælper med at specificere reservedelsbehov og bruges ofte som et lagerbeholdningsnummer (SKU) nummer.

Til venstre for modelkoden er det mere specifikke og længere "modelnavn". De første tre eller fire enheder af modelnavnet repræsenterer det korte modelnummer (se den grønne linje øverst i hver kategori i referencemappen).

Læs modelnummeret. Hver del af modelnummeret betyder noget specifikt.
  1. Den første del af navnet angiver typen af ​​Yamaha-produkt. For eksempel "G" til Golf-Car.
  2. Tallet angiver produktionslinjerne tilnærmelsesvis år og design - højere tal, der angiver mere aktuelle produktionsmodeller. For eksempel "G1" læses som en Yamaha Golf-Car (vogn) produceret mellem 1980 og 1986.
  3. Brevet, "A" eller E, "efter nummeret, angiver typen af ​​vogn - gas eller elektrisk. For eksempel" G21A "læses som et gasdrevne Yamaha Golf-Car design, der blev produceret mellem 2001 og 2004.

Del:
Kommentarer