Sådan læses en Quickvue Graviditetstest

Sådan læses en Quickvue Graviditetstest

Læger kontorer bruger ofte Quickvue graviditetstest til at bekræfte tidlige graviditetsresultater. Mange kvinder foretrækker at få resultater i deres eget hjem, og Quickvue kits kan købes til hjemmebrug. Denne test anses for at være 99 procent nøjagtig. Det kan tages så lidt som syv dage efter at være gravid. Imidlertid kan de fleste graviditeter ikke bekræftes til to uger efter en kvinde savner hendes periode.

Udfør Quickvue graviditetstesten som anvist. Anbring mindst tre dråber urin på teststrimlen for at opnå et resultat.

Vent tre minutter på resultatet af testen. Resultaterne kan begynde at vise før tre minutters periode. Aflæsninger taget efter tre minutter er muligvis ikke korrekte. For eksempel, hvis din test er positiv på tre minutter, og du forlader prøven, kan den indikere et negativt resultat efter ti minutter. Læsningen ved tre minutters varemærke er den korrekte læsning.

Fortolk resultaterne som positive, hvis du ser en lyserød til lilla linje ud for bogstavet T i resultatvinduet, og du finder en blå linje ved siden af ​​bogstavet C i resultatvinduet. To separate linjer skal vises for at bekræfte, at du er gravid.

Find et negativt resultat, hvis der vises en blå linje ved siden af ​​bogstavet C, og der vises ingen linje ved siden af ​​bogstavet T i resultatvinduet. Hvis dette resultat opstår, er det usandsynligt, at du er gravid.

Modtag et ufuldstændigt resultat, hvis den blå kontrollinje ikke vises ved siden af ​​bogstavet C. Du skal genoptage testen ved hjælp af et andet testpakke.

Tips

Hvis du tager en læsning inden for de første syv dage, hvor du er gravid, betyder en positiv læsning sandsynligvis, at du er gravid. Men en negativ aflæsning er ikke altid korrekt i begyndelsen af ​​graviditeten. Hvis resultatet er negativt om syv dage, skal du vente en uge og derefter genprøve.

Har testresultaterne bekræftet på en læge kontor. Neonatal pleje bør begynde så hurtigt som muligt.

Del:
Kommentarer