Sådan lærer du voksne at gøre splitter

Sådan lærer du voksne at gøre splitter

Undervisning voksne til at gøre splittelserne kan være en nem opgave, hvis du bruger de rigtige metoder. Mange mennesker antager, at de ikke er fleksible nok til at gøre splittelserne. Men i mange tilfælde er det ikke sådan. Det er ikke så fleksibelt du er, det handler normalt om, hvor fleksibel du tillader dig selv at være. Nogle mennesker har fysiske handicap, som forhindrer dem i at blive så fleksible som de kan være. Men generelt kan sunde mennesker blive fleksible nok til at gøre splittene med stretching og motion.

Kom over din frygt. Mange voksne antager det, fordi de ikke blev anset for at være fleksible i deres barndom, at de ikke har nogen chance nu. Det første skridt til at overvinde fysiske mål er at have den rigtige indstilling. Selvvold kan skabe flere problemer end tilsyneladende fysiske begrænsninger. Før du nærmer dig en ny opgave, f.eks. Splittelserne, skal du rydde dit hoved. Tag dyb vejrtrækning og ånder langsomt for at slappe af selv. Dette skal hjælpe dig med at befri din kropsspænding, der hjælper selvtillid.

Varm op før du begynder at strække, fordi det er sværere at strække "kolde" muskler. Få dit blod til at pumpe ved at gå i fem minutter til 10 minutters gang før hver stræk session. Mange tror, ​​at strækningen er opvarmningsfasen.

Udfør en række strækninger dagligt for at hjælpe med at løsne og strække dine muskler. Udfør en tåføling ved at sætte dine ben i en "V" -position ud foran dig og nå op til tæerne. Du behøver ikke røre ved tæerne, men nå for dem. Hold denne position i 10 sekunder eller så og gentag flere gange.

Stretch dine hamstrings. Stå med ryggen lige og træk tæerne til din bageste ende. Hold denne position i fem sekunder til 10 sekunder med hvert ben. Udøve også lunges med begge ben. For at udføre et standard lunge skal du placere dit højre ben foran dig og bøje dit knæ. Bøj dit venstre ben, så dit knæ svæver knapt over gulvet. Lad 10 lunge langsomt på hver side.

Begynd at opbygge muskel ved at jogge eller cykle i 30 minutter om dagen. En del af din fleksibilitet bestemmes af muskeltonen. Du kan også bygge benmuskler med standard toning øvelser eller endda ved at bøje dine muskler og holde det i flere sekunder, mens du strækker.

Forsøg de forreste splittelser. Dette er de første splittelser, som mange mennesker forsøger, da de er relateret til tåføleren. Træk langsomt ind i splittens position. Tving ikke dig selv den første gang, du forsøger dem. Langsomt arbejde op i fleksibilitet og forsøg den fulde splittelse, efter at du har arbejdet med at strække og bygge muskler i cirka to uger til tre uger.

Del:
Kommentarer