Sådan lærer du unge børn basketball

Sådan lærer du unge børn basketball

Undervisning unge børn til at spille basketball kan være en udfordrende proces. Du skal starte med at forklare spillet og derefter lære de grundlæggende færdigheder, der er nødvendige. Når børn først lærer at spille, handler det mere om boldkontrol og huske reglerne end læringsstrategi. Det er vigtigt at altid holde børns alder og udviklingsniveau i tankerne og ikke lade kærligheden med at vinde guide din indsats. Unge børn lærer med forskellige hastigheder, så det er vigtigt at øve alle de grundlæggende færdigheder igen og igen, indtil alle børnene er komfortable.

Sådan lærer du unge børn basketball

Forklar børnene grundlæggende i basketball. De skal forstå, at hvert hold har fem spillere på retten ad gangen. Der er to vagter, to fremad og et center. Når de spiller forsvar, vil de enten spille mand-til-mands forsvar, hvilket betyder, at hver spiller vil blive hos en spiller på det andet hold og forsøge at forhindre den ene person i at score, eller de vil spille zone forsvar. Zone forsvar er, når hver spiller får et område af retten til at forsvare. De må ikke røre spillere på det andet hold. De må ikke løbe uden dribling, og når de krydser midterlinjen, må de ikke krydse tilbage. Det er alle ting, børnene bør forstå, før du får dem på banen for rent faktisk at spille basketball.

Demonstrere for børnene, hvordan man dribler bolden. Forklar til dem, at hvis de slår bolden lige ned med deres hånd, vil det hoppe lige tilbage op til deres hånd. Giv hvert barn en basketball og få dem til at praktisere dribling på plads. Se hvert barn og giv ham eller hende hjælp efter behov.

Fortæl børnene at gå fremad i en lige linje, mens de dribler. Lad dem gå langsomt med det formål at gøre det fra den ene side af gymnastiksalen til den anden uden at miste kontrollen over bolden. Når et barn ikke mister kontrollen, opmuntre han eller hende til bare at starte igen og fortsætte med at prøve. Når børnene kommer til den anden side af gymnastiksalen, skal de dreje rundt og drible tilbage. Gør denne øvelse flere gange, indtil børnene har en følelse af at gå, mens de dribler.

Par børnene op i grupper af to og få dem til at stå omkring 5 meter væk fra hinanden. De skal stå over for hinanden, og hvert par børn skal have en bold. Vis dem, hvordan man skal passere og hoppe forbi. Få dem til at køre forbi og fange bolden med hinanden. Påmind dem om at holde deres hænder ud foran sig selv og at sigte mod den anden persons kiste, når de passerer.

Demonstrere for børnene, hvordan man skyder en kurv. Når du gør det, skal du sørge for at bruge bagpladen. Forklar børnene, hvordan de kan bruge bagpladen til at hoppe bolden i nettet. Så har alle børnene line op og skiftes om at forsøge at kaste bolden i kurven. Hvis du har brug for en hel domstol, opdele børnene i to grupper for denne del, med en voksen i hver ende for at hjælpe børnene og rådgive.

Del:
Kommentarer