Sådan lærer du Shaolin Kung Fu gratis online

Sådan lærer du Shaolin Kung Fu gratis online

Shaolin Kung Fu er en kinesisk kampsport, der blev studeret i kinesiske templer fra omkring 500 A.D. indtil tempelernes ødelæggelse i begyndelsen af ​​1920'erne. Mens udtrykket "kung fu" teknisk set henviser til enhver kampsport fra Kina, har Shaolin-stilen et større fokus på åndelighed, meditation og personlig vækst på grund af dets oprindelse og evolution i steder for tilbedelse. Det kræver mange års arbejde at mestre Shaolin Kung Fu, og derfor anbefales det at finde en god skole til at træne i den. Du kan dog lære forskellige Shaolin teknikker online for at spare penge.

Opsæt et træningsområde. Du skal bruge masser af plads til at øve Shaolin Kung Fu sikkert. Ryd et stort område af et værelse og fjern alle møbler acceptere et sted til din computer. Har et spejl på en væg, så du kan se dine egne bevægelser og lægge en beskyttende mått på gulvet.

Stræk før du begynder nogen kampsport øvelser. Shaolin kung fu er afhængig af fleksibilitet og flydende bevægelighed, så du skal strække i mindst 10 minutter, før du starter en træningssession. Matten vil hjælpe dig med at holde dig komfortabel og forhindre skade, som du gør dette.

Lær Shaolin først og fremmest. Find de rette stillinger fra Kung Fu websteder eller fra video streaming sites som YouTube eller Daily Motion. Shaolin teknikker låne mange bevægelser og stanser fra dyreriget, så du begynder med teknikker som hestestilling. Stå med dine fødder vendt lige foran dig om skulderbredde fra hinanden eller bredere mens dine knæ er bøjet udad. Hold denne holdning med ryggen lige for at styrke både dine ben og ryg.

Øv bevægelsen fra Shaolin, når du er vant til at tage en holdning og holde det komfortabelt. Brug online videoer til at guide dig og se spejlet for at sammenligne din bevægelse med den i de videoer, du bruger. Mange Shaolin teknikker er baseret på at undgå et angreb så ordentligt fodarbejde og timing af bevægelse er meget vigtigt og bør praktiseres i mindst en time om dagen.

Tilføj slag og blokke til dit arsenal næste gang du er komfortabel med at tage forskellige stillinger og flytte flydende fra en holdning til en anden. Gennemgå online-vejledning om korrekt stansning og blokering for at forhindre skade på dig selv. Tilføj en tunge taske til dit træningsområde, hvis du kan, så du kan øve på et egentligt mål. Åndedræt og balance er afgørende for Shaolin-slag og blokke, så vær opmærksom på det pågældende element og ikke kun armens eller knytnets handling. Kicks kan fokuseres på, når du er komfortabel med slag.

Brug en sparringspartner til at udøve angrebssvar som vist i online-øvelserne. Shaolin kung fu handler om at tage den energi, en angriber giver dig og omdirigere den tilbage til ham, så en sparringspartner er afgørende. Først træner man først i kvart eller halv hastighed for at mindske risikoen for skade. Hold fokus på din vejrtrækning, da du måske glemmer at trække vejret korrekt, når du arbejder med en faktisk person, hvilket vil hæmme effektiviteten af ​​din teknik.

Del:
Kommentarer