Sådan lærer du Kids Flag Football

Sådan lærer du Kids Flag Football

Flag fodbold er en sjov, ikke-kontakt version af amerikansk fodbold og spilles i hele USA af drenge og piger i alle aldre. Flagens version af spillet giver spillerne mulighed for at vise hurtighed, hurtighed og færdigheder uden elementet i fysisk kontakt, der gør det muligt for fysisk stærkere spillere at overvælde modstandere i fuld kontakt fodbold. Trænere skal lære de grundlæggende færdigheder i spillet i et sikkert, sjovt og udfordrende miljø.

Stil spillere op i par og få dem til at passere bolden til hinanden. Dette vil øge mental engagement og give dem flere gentagelser end at kaste en bold blandt en gruppe. Lær grundlæggende færdigheder for at passere og fange som du går rundt om holdet under denne øvelse. Fremhæv behovet for en spiller til at se bolden helt i hænderne under en fangst.

Giv en spiller bolden og få ham til at løbe ned ad banen og undgå forsvarere, da hans offensive holdkammerater blokere dem.

Send defensive fodboldspillere efter spilleren med bolden, forsøger at undgå forsvarere og "tackle" ved at fjerne flag fra ballistens midje.

Udøve en række forbipasserende spil. Øv med at spille til styrkerne på dine brede modtagere ved at sende hurtigere børn på dybere ruter og dem med gode hænder, men ikke så meget fart på korte ruter foran defensiv dækning.

Lær quarterbacken, hvordan man identificerer sine primære og sekundære modtagere ved at gentage offensive spil, men ændre hvilken spiller quarterbacken skal forsøge at overføre til først. For eksempel har to børn køre dybe ruter, og en anden kører en kort rute. På første gang gennem, bør en af ​​de børn, der kører en dyb rute, være quarterbackens mål. På den næste gang skal spilleren køre den kortere rute.

Lær din defensive backpedaling fodarbejde og køre masser af leg repetitioner, der kræver, at dine defensive fodboldspillere dækker bred modtagere mand-til-mand. Lær forsvarere hvordan man fokuserer på hofterne på en bred modtager, så man ikke bliver narret af fejninger og retningsændringer.

Indarbejde hastighed og fleksibilitet arbejde i dine sessioner. Få dem til at køre korte afstande og hurtigt ændre retninger for at få dem vant til at forsøge at undgå hænderne på forsvarere, som når ud til at få fat i flag.

Del:
Kommentarer