Sådan lærer du Kenjutsu Online

Sådan lærer du Kenjutsu Online

At finde gode steder at lære Kenjutsu online kan være svært, og det kan virke næsten umuligt at lære kampsporten uden fysisk undervisning. Kenjutsu er en japansk kampkunst, der beskæftiger sig med brugen af ​​katanaen, det japanske sværd. Det er muligt at blive en Kenjutsuka (en person uddannet i Kenjutsu) gennem online læring, men det kan være sværere uden en dygtig praktiserende læge at guide dig i din læring. Som et resultat af dette er det vigtigt at følge alle instruktioner, der gives online meget nøje, fordi det kan være svært at vide, om du udfører teknikker korrekt.

Trin 1

Lær det grundlæggende i Kenjutsu. Arts of Fight, i Resources, har en god rundvisning af kampsporten, og du kan bruge hjemmesiden til at lære nogle baggrundsoplysninger om Kenjutsu. Dette lærer dig om forskellene mellem Kenjutsu og andre lignende kampsport, såsom Iaido.

Trin 2

Få en bokken. Bokken er et træ træningssværd, men det kan også betragtes som et våben i sig selv. Bokken er et uvurderligt værktøj under din træning, en sikker måde at øve de teknikker, du lærer. Vær forsigtig under din praksis, for selvom en bokken måske ikke kan klippe nogen, kan en fuld strejke med en let knække knogler.

Trin 3

Undersøg de grundlæggende dele af sværdet. At forstå navnene på de forskellige dele af sværdet er vigtigt, fordi de henvises til af disse navne i online materiale. Se Ressourcer for et diagram med sværdnavne anført.

Trin 4

Lær at holde sværdet korrekt. Sværdet holdes med to hænder, med den dominerende hånd nærmest håndvagten. Din dominerende hånd bruges til at afbalancere sværdet, og din svagere hånd skal holde sværdet tæt på bunden af ​​håndtaget. Der skal være et mellemrum mellem dine hænder for at muliggøre bedre manøvredygtighed. Nybegyndere kan drage fordel af at holde sværdet med pegefingeren forlænget, da dette ikke bør bruges til at hjælpe med at greb sværdet. Prøv at greb sværdet løst. Se Ressourcer for mere information.

Trin 5

Lær nogle grundlæggende Kenjutsu strejker. Når du har mestret at holde sværdet, og du forstår det grundlæggende i Kenjutsu, er det at lære et par strejker det næste skridt i at lære online. Shinobi Kai Scroll på Ken No Jutsu Tony beskriver nogle få grundlæggende strejker. Der er en kombination af tekstbeskrivelser og videoer til at lære dig teknikkerne.

Trin 6

Undersøg online videoer, der underviser Kenjutsu teknikker. Fight Authority, i Resources, er et websted, der er vært for mange instruktionsvideoer, og er en nyttig ressource, når du fortsætter med studiet. At finde gode kilder om Kenjutsu kan være svært, så overvej at investere i nogle instruktionsbøger eller dvd'er for at fortsætte din undersøgelse.

Del:
Kommentarer