Sådan lærer du fodbold

Sådan lærer du fodbold

Undervisning børn hvordan man spiller fodbold virker som en enorm opgave. Med så mange forskellige spiller i lovovertrædelse og udfordringen med at spille aggressivt forsvar synes så kompliceret, er det svært at vide, hvor man skal starte. Men hvis du koncentrerer dig om det grundlæggende i spillet - blokering og tackling - kan unge spillere lære spillet hurtigere, end du tror.

Start med det grundlæggende. Der er 11 spillere på hvert hold. Holdet der har bolden kaldes forseelsen. Holdet, der forsøger at stoppe dem, hedder forsvaret. Forbrydelsen vil flytte bolden ved at køre med det eller passere det. Hvis de kan vinde 10 meter inden for fire downs, kommer de til at holde bolden. Hvis de ikke får det andet hold det. Forbrydelsens primære mål er at krydse goallinen med bolden. Det hedder en touchdown.

Forseelsen bevæger bolden ved at løbe eller passere. De løbende rygter gør hovedparten af ​​løbet, mens quarterback bevæger bolden gennem luften ved at kaste det til modtagerne. Men uanset hvor dygtig løberen, quarterback og modtagere er, vil lovovertrædelsen ikke være i stand til at flytte bolden, medmindre den offensive linje med held kan blokere forsvaret.

Forsvaret angriber lovovertrædelsen og forsøger at tackle spilleren med bolden. Defensive linemen forsøger at besejre blokkene af offensivlinjen og finde manden med bolden. Linebackers skal løbe til fodbold og stoppe boldbæreren. Defensive backs forsøger at banke passet ned, aflytte det eller tackle modtageren, som fanger den.

Offensive spillere forsøger at besejre forsvaret ved at dominere med deres blokering eller forvirre forsvaret med retningsændring. Hvis overtrædelsen har større, stærkere og mere erfarne spillere end forsvaret, vil den forsøge at løbe lige over oppositionen. Men hvis holdene matches jævnt i styrke, hurtighed og erfaring, vil lovbruddet forsøge at forfalske forsvaret ude af stand. For eksempel kan quarterback forsøge at kaste modtageren på højre side af feltet. Men før han kaster bolden, giver han falskner ud til løbe tilbage for at trække forsvaret ude af position.

Takling er nøglen til at spille et vellykket forsvar. For at tackle det succesfulde, rammer den defensive spiller den offensive spiller med sin skulder rundt om bærebjælkernes midsektion. Øjeblikket rammer han boldbolden, tackleren kører afspilleren baglæns og vikler armene omkring sig for at sikre sig, at han ikke bliver fri.

Del:
Kommentarer