Sådan lærer du et barn at dykke for konkurrencedygtig svømning

Sådan lærer du et barn at dykke for konkurrencedygtig svømning

Maven floppen er den sidste ting, du vil gøre, når du underviser et barn for at dykke korrekt ud af startblokken i konkurrencedygtig svømning. Ifølge CoachesInfo er dykkestartet afgørende for at vinde og i korte afstande som 50 meter freestyle, kan det bidrage til 30 procent af det samlede løb. Guide unge svømmere til at lære og derefter forbedre deres start-blok dyk med praksis og hårdt arbejde.

Trin 1

Sæt børnene ved startblokke ved swimmingpoolen. Vis dem den rigtige dykkeknik med et ældre barn eller en teenager, der konkurrerer svømmer. Børnene kan se tæt på og kopiere det.

Trin 2

Se teenageren gå langsomt igennem hver bevægelse, mens du forklarer med ord højt. Sig, "Hun placerer nu sin føringsfod foran og derefter placerer begge hænder ned på startblokken", for eksempel.

Trin 3

Lær børnene at lære at stå op og gå gennem hver bevægelse som eksempeldykkeren. Sammen kopierer børnene den korrekte formular. Tillad dem at øve under tilsyn. Spørg dem, hvis de har spørgsmål eller bekymringer.

Trin 4

Videobånd børnene praktiserer deres start-blok dyk efter et par sessioner. Efter at svømmen mødes, se båndet sammen for at diskutere deres form og hvordan de kan forbedre deres dykker. Se video af olympiske svømmere, der har fremragende dykkefærdigheder.

Trin 5

Øv et konkurrencedygtigt svømmemøde hvor børnene dykker starter og udfører deres sædvanlige svømmekonkurrence. Diskuter deres overordnede præstationer og bidrage til at foretage ændringer i deres start-blokdyk.

Del:
Kommentarer