Sådan lærer du en Spinning klasse

Sådan lærer du en Spinning klasse

Fitness entusiaster over hele verden har omfavnet Spinning fænomenet. En indendørs cykel klasse giver en alvorlig intens træning og masser af sjov. Nøglen til en kvalitet Spinning klasse er en god instruktør. Hvis du er interesseret i at blive en Spinning instruktør, skal du have en generel fitness, der instruerer certificering, og du bliver ofte forpligtet til at blive certificeret i Spinning eller indendørs cykling også.

Tag Spinning klasser fra forskellige instruktører. Du vil lære at lære mere effektivt ved at observere forskellige undervisningsmetoder. Tag de bits, du bedst kan lide af hver lærer, og indarbejd dem i din egen undervisningsstil.

Vær velbevandret i cykel setup før du underviser din første klasse. Nye studerende vil bede dig om hjælp til at oprette deres cykler, og du skal være i stand til at hjælpe dem.

Husk korrekt form og positionering på Spinning cyklen. Lær korrekte køer som "Hold dine skuldre nede." Du vil så have disse sætninger praktisk for at minde de studerende om korrekt form.

Lav en høj-energi blanding af musik til brug under klassen. Prøv at inkludere forskellige forskellige stilarter af musik, fordi ikke alle vil lide den samme musik. Ved at inkludere masser af sort sikrer du, at der er noget i musikken for alle. Hvis nogen hader en sang, vil han sandsynligvis lide en anden, der kommer op på mixet.

Planlæg hele din klasse. Sørg for at starte med en varm op og slutte med en nedkølingstid. I din klasseplan kan du inkludere bakker, sprints, spring og udholdenhedskørsler. Altid ved hvad du laver for hele klassen før starten.

Prøv at matche din klasseplan til din musik. For eksempel undgå at bruge en lav-tempo sang til high-energy sprints.

Behold forskellige fitnessniveauer i din klasseplan. Påmind nye studerende om, at de ikke behøver at gøre hver øvelse.

Vær klar til at komme ud af din cykel, hvis nogen har brug for hjælp. Du skal være opmærksom og bemærke, om en elev har problemer med sin cykel eller har brug for mere personlig instruktion.

Giv masser af motiverende køer. Din energi sætter tonen til hele klassen, så hold den høj.

Del:
Kommentarer