Sådan lærer du Dragon Style Kung Fu Movements

Sådan lærer du Dragon Style Kung Fu Movements

Kung Fu er en kampkunstform brugt til selvforsvar, der baserer sine forsvarstilstande på dyr og mytiske væsner. Et af disse fem magtedyr er dragen. Drage-stilen har en meget retfærdig holdning og bruger cirkulære bevægelser for at holde en angriber gætte om, hvor strejken kommer fra, kombineret med hurtige strejker på de sårbare områder af angriberen, hvilket giver offeret et angreb for at deaktivere deres aggressor og undslippe situationen.

Stå i opretstående stilling, med din dominerende fod vendt lidt væk fra lige frem, og din ikke-dominerende ben vender din angriber lidt foran den anden fod. Hvil mere af din vægt på rygbenet.

Hold dine hænder tæt sammen på brysthøjde, med hver bevægelse i små cirkler mod ydersiden af ​​din krop. Stagger bevægelsen af ​​dine hænder, at de ikke begge er på samme punkt i deres cirkler på samme tid.

Parry din angriber's slag ved at fange deres håndled i din førende hånd og træde i retning af førende hånd på samme tid. Du vil få din angriberens håndled udvidet til siden af ​​kroppen og står ikke længere lige foran dem.

Slå i halsen af ​​din angriber med en åben hånd ved hjælp af din dominerende hånd. Dette vil forskyde din modstander og fjerne deres vind.

Sæt op af din angriber på den side, du trådte til, mens du parrede deres slag. Svæg benet ved at tilslutte benets inderside med dit dominerende ben, så de nu står på et ben.

Slå ned på underbenet, som de står på ved at bruge dit fejeben. Placer ikke dette ben før slående. Denne strejke vil banke din angriber ned.

Forlad fareområdet. Din angriber vil være på jorden og have svært ved at trække vejret fuldt ud, hvilket gør dem usandsynlige for at kunne forfølge dig med succes.

Del:
Kommentarer