Sådan lærer du dig selv at svømme

Sådan lærer du dig selv at svømme

For mange, der ikke har lært at svømme ved voksenalderen, involverede barndoms svømmelektioner en traumatisk synke-eller svømmeturoplevelse. På trods af dårlige minder kan du lære at svømme i en baggård eller en offentlig pool, og det kan være afslappende og behageligt. Små positive skridt og ofte gentagne øvelsesøvelser er den bedste måde at overvinde din frygt for og komme ind i svømme af ting.

Bliv vant til det

Swimmingpool vand er væsentligt køligere end bad eller bad vand, og kemikalier i vandet kan stikke dine øjne. Følelsen af ​​opdrift i vandet føles meget forskellig fra at gå på landet og kan kaste dig ud af balance. Brug din første lektion til at vænne sig til, hvordan vandet føles og komme ind og ud af vandet på pooltrinnene. Tag din tid i første gang, så din krop kan justere til den kølige temperatur lidt ad gangen, indtil du står i vand op til din talje. Bøj dine knæ og nedsænk dig selv op til din hals. Øv at gå rundt i den lave ende og dyppe ned i vandet, indtil du er komfortabel med følelsen af ​​vandet omkring dig.

At lære at trække vejret

Øv rytmiske vejrtrækninger, før du nogensinde sætter dit ansigt i vandet. Øv udånding mens du tæller til otte langsomt, og tag derefter et hurtigt, dybt åndedrag til et tal på to eller tre. Teknikken hjælper dig med at huske at udånde langsomt hele tiden dit ansigt er i vandet og forhindre vand i at komme ind i dine næsebor. Når du tilføjer et slagtilfælde, har du kun en to-count for at få et åndedræt, så øve så meget luft så hurtigt som muligt. Øv teknikken i puljen ved at hænge ned til dine skuldre er under vand. Dyp dit ansigt i vandet og ånder ud, så løft dit hoved for at få et kort ånde. Husk at åbne dine øjne for at blive vant til at se under vandet - du kan altid bære et par beskyttelsesbriller, hvis poolkemikalierne genere dig.

Opholder sig

Den menneskelige krop flyder naturligt i vand, og du kan få en følelse for dette i den lave ende af poolen. Crouch ned, så dine skuldre er under vandniveau. Tag en dyb indånding og tag hovedet under vand, bøj ​​knæene og føl dig, at din krop flyder lige under vandets overflade. Når du skal trække vejret, skal du bare stå op. Når du er komfortabel flydende i denne position, stå i vand lige under dine armhuler. Forlæng dine hænder foran dig og skub i bunden, så dine ben kan strække sig langs vandets overflade. Til en back float, brug en styrofoam "nudel" under din nakke og stræk dine arme ud til siderne. Pas på ikke at lade dit hoved støde mod siden af ​​poolen.

Arme og ben

Når du er i stand til at flyde og trække vejret, er der mange måder at tilføje i arme og ben. Det nemmeste er et fladt spark, hvor knæene bøjer lidt og højre og venstre fod alternativt sparker. En forreste krybling har dine arme skiftevis kommet ud af vandet på omkring taljeniveau og vender tilbage til vandet helt udvidet foran dig. Åndedræt foregår ved at rulle lidt på din side, da din arm kommer ud af vandet. Se online svømning videoer for at få en fornemmelse for rytmen og teknikken, og øve i den lave ende af puljen, indtil du får det på hænge.

Del:
Kommentarer