Sådan lærer du cheerleading til børn

Sådan lærer du cheerleading til børn

Cheerleading er ikke en aktivitet, som du måske forbinder med børn. Selvom cheerleading primært har til formål at opmuntre holdånd, er det også god øvelse og lærer koordinering. Undervis børn om det grundlæggende i cheerleading ved at vise dem, hvordan man behersker nogle fysiske træk. Børns naturlige energi og entusiasme vil gøre denne øvelse sjov.

Trin 1

Fortæl børnene reglerne for cheerleading sikkerhed. Lad børnene vide, at fordi det er en fysisk aktivitet, kan de blive såret, hvis de ikke følger reglerne. Udsæt specifikke sanktioner for at være uslebne med andre børn eller for at være fysisk, når det ikke er hensigtsmæssigt.

Trin 2

Undervise grundlæggende fysiske komponenter i cheerleading at børn kan lære nemt. Vis børnene Spread Eagle hoppet, hvor de hopper med deres ben og arme fra hinanden for at ligne en "X" i luften. Bed dem om at lave et T-hoppe, hvor de hopper i luften og sætter armene lige ud. Få dem til at gøre en hak, hvor de trækker deres ben op i en bold, mens de hopper. Øv disse spring og andre, indtil børn føler sig sikre på at gøre dem.

Trin 3

Practice chants. Disse kan være enkle, standard chants, som "To, fire, seks, otte, hvem sætter vi pris på?" Alternativt kan du samle børn i små grupper og få dem til at lave deres egne chants og skål. Lad børnene lære deres skål til resten af ​​gruppen. Øv dem, indtil gruppen kender dem godt.

Trin 4

Kom op med en rutine med jubel og nogle grundlæggende fysiske cheerleading hopper og bevægelser. Få børnene deres egne rutiner til at ledsage en jubel, ved hjælp af de træk, du har lært dem. Når du har valgt en rutine, skal du øve det gentagne gange, indtil gruppen ved det godt.

Trin 5

Vær opmuntrende, især med yngre børn. Undgå uophørlig kritik og korrigering. Husk at cheerleading for børn handler om fitness og have det sjovt.

Del:
Kommentarer