Sådan lærer du Cardio Kickboxing-klasser

Sådan lærer du Cardio Kickboxing-klasser

Cardio kickboxing er en af ​​mange populære gruppe-fitness klasser, der kombinerer kampsport bevægelser med energi fra en aerobics klasse. For at lære det, har du brug for energetisk musik og en træningsplan bestående af fire dele: opvarmning, rytme, top og nedkøling. En god cardio kickboxing klasse bør løbe i 45 til 50 minutter.

Mange fitnesscentre og sundhedsklubber kræver certificering til gruppe fitness instruktører, herunder instruktører i cardio kickboxing. Afhængigt af dine mål kan du måske forfølge certificering gennem en lokal skole.

Forbered området

Scan dit træningsområde for at sikre, at det er rent, sikkert og stort nok til at rumme din klasse.

Vælg din træningsmusik. Sangene skal være høj energi og køre, som salsa eller dansemusik. Undgå hurtig, mørk musik som industrielle eller nogle techno. Hvis du har tid, skal du forberede en mix-cd af melodier, der passer til hver fase af træningen.

Test dit lydsystem. Musikken skal være klar til at spille, når du trykker på knappen. Hvis du planlægger at bruge en mikrofon, skal du også indstille systemet.

The Warmup

Kør en warmup i de første 10 minutter af klassen.

Begynd med strækninger. Gør grundlæggende strækninger og bevægelsesøvelser for alle dele af kroppen, du har til hensigt at træne.

Afslut med let træning for hver muskelgruppe. Overvej yoga udgør, grundlæggende calisthenics eller langsomme gentagelser af slag, spark og stilarter.

Rytme

Kør rytmafsnittet i klassen i 30 minutter.

Led klassen gennem seks til otte komplekse kombinationer. Start med kombinationens første bevægelse for fire eller otte gentagelser. Tilføj et andet bevægelse for fire eller otte flere gentagelser. Fortsæt, indtil kombinationen er færdig. Dette gør det muligt for hver elev at udføre hver kombination.

Inkluder mindst en kombination af hver af: slag (til våben), bobbing og vævning (til koordination), spark (til ben), crunches (for kerne) og kombinationer, der omfatter to eller flere elementer.

Overvåg din klasse for at se om tempoet er for hurtigt eller for langsomt. Juster dit tempo i overensstemmelse hermed.

Peaking

Kør toppen sektionen i 10 minutter, eller to fem minutters sektioner med en kort hvile i mellem.

Vedligehold maksimal indsats under toppunktet.

Vælg en eller to muskelgrupper at fokusere på for denne klasse. Kør klassen gennem en kompleks eller fysisk udfordrende kombination i fem minutter. Hold din energi op og opmuntre eleverne, når de begynder at trætte.

Alternativt kan du bruge dette afsnit til at arbejde på meget komplekse kombinationer, hvilket skubber studenternes koordinering frem for udholdenhed.

Om muligt, overgang til den mest energiske musik i din samling i løbet af denne del af træningen.

Køl ned

Kør nedkøling i 10 minutter.

Start med langsomme gentagelser af grundlæggende bevægelse og kombinationer. Dette kan være en glimrende tid til at hjælpe eleverne med at arbejde på form.

Afslut med stretching. Med musklerne løstere og trætte kan det være en god tid at holde strækninger længere og arbejde på fleksibilitet. En populær teknik er at 'gå ud på måden du kom ind', gentage strækningerne fra opvarmningen langsommere og i omvendt rækkefølge.

Del:
Kommentarer