Sådan lærer du Aikido derhjemme

Sådan lærer du Aikido derhjemme

Aikido, som kan oversættes som "vejen for åndelig harmoni", er en japansk form for kampsport, der koncentrerer sig om indre balance og fokus. Mens aikido skal undervises af en kvalificeret instruktør i et kontrolleret miljø, kan du udvikle nogle færdigheder hjemme ved at bruge de rigtige ressourcer.

Lær hjemme

Overvej at tage nogle begynderklasser i tai chi, før du forsøger at lære aikido derhjemme. Tai Chi kan lære dig balance, fokus og styrke i et format, der er meget mindre krævende end aikido.

Køb instruktions DVD'er, der viser Aikido teknikker. Vælg den mere omfattende instruktionsserie som David Dye's "Aikido: Selvforsvar for den moderne kriger", som er tilgængelig på Amazon (se Ressourcer nedenfor).

Læs instruktionsbøger. Fokuser på mængder, der understreger både de åndelige lektioner bag aikido og de faktiske teknikker. Undersøg bøger af Kisshomaru Ueshiba, en af ​​de banebrydende styrker bag aikido instruktion, som "Best Aikido: The Fundamentals", som er tilgængelig på Amazon (se Ressourcer nedenfor).

Bestem om du har nok plads til at lære aikido derhjemme. Vælg et rodfrit område, der giver dig mulighed for at udføre hold, spark og slag uden at beskadige værdigenstande, herunder dig selv.

Bed en ven om at være sparringspartner, når du lærer aikido derhjemme. Aikido er baseret på at slå din modstander ude af balance gennem en række hold og kaster, og du vil have brug for en villig sparringspartner til at hjælpe dig med at udvikle dine muskler.

Øv aikido hjemme mindst tre til fire gange om ugen. Uden en instruktør, der overvåger dig, er det meget nemt at blive lax i din diæt og træning. For at udvikle dine aikido færdigheder alene skal du udvikle en ordentlig arbejdsmoral og praksis regelmæssigt.

Del:
Kommentarer