Sådan lærer børn at glide

Sådan lærer børn at glide

Sliding er en vigtig baserunning færdighed. Korrekt glidemekanik hjælper løbere med at nå base sikkert og minimere deres skaderisiko. Spillere bør lære denne færdighed tidligt, helst på en lavfriktionsoverflade. Du bør køre glidende praksis på langt græs i stedet for infield snavs, så spillerne kan fjerne deres sko, så deres fødder er mindre tilbøjelige til at holde fast. En glidende overflade - et langt ark med vand-gennemblødt plast - gør glidningen nemmere og skaber en sjov afslutning til træning på en varm dag. Til indendørs praksis på et træ gymnastiksal gulv, kan spillerne øve sig glidende mens de bærer deres sweatpants.

Lær figuren 4

Det første, som en baserunner skal lære, er at folde bagbenet under sit hovedben i form af nummer 4. Hjælp dine spillere fold et ben bag den anden, mens de står. Derefter viser dem, hvordan man fold det ene ben under den anden, mens de sidder. Derefter har hver en hurtig, lille to- eller tre-trins slides på en lavfriktionsflade, foldet sit ben under og lander på sit foldede knæ, den øverste del af hans hovedben og ryggen. Sørg for, at løberen ikke tænder sin side og glider på hans hofte.

Hold hænder i luften

Når dine spillere skrider frem mod fuldhastighedsslides, skal du sørge for at holde hænderne høje og kontakte jorden med kun deres underkroppe. Spillere risikerer fingre, hånd- og håndledskader ved at nå ned med deres hænder for at dæmpe et objektglas i jorden.

Stress korrekt glidende afstand

Lær en spiller for at starte hendes dias tæt nok til basen for at nå det, før hun mister fart. For den gennemsnitlige spiller er det ca. 10 fod. Spilleren må ikke starte hendes dias for sent; Det kunne få hende til at sylle sit ben ubehageligt ind i basen under mellemrummet. Markér klart det korrekte dias udgangspunkt under din glidende praksis.

Hold blybenet bøjet

Oplyst hver spiller om at holde sit blyglidende ben lidt bøjet, da det rammer tasken. Dette reducerer risikoen for knæskade ved kontakt med posen. Denne teknik hjælper også mere avancerede løbere pop op på basen i klar position for at holde løb, skal der være en løs bold.

Lær Hook Slide

Når spillerne har mestret straight-in dias, lær dem at bruge lignende mekanik på krogen lysbilledet. Læg spillerne til at glide mod højre eller venstre for basen, og nå tilbage og tag fat i bunden. Efterhånden som hver spiller bliver mere avanceret, skal en træner eller frivillig påtage sig en fielding position, der tvinger runner til at læse situationen og krog glide ene eller den anden, som hun kommer ind i basen.

Del:
Kommentarer