Sådan løses Nordic Track C1800i

Sådan løses Nordic Track C1800i

At gå eller løbe på en tredemølle er en populær måde at udøve, men der er altid mulighed for, at du måske støder på problemer, mens du bruger en. NordicTracks tredemølle C1800i er ingen undtagelse. Nogle af de problemer, du måtte støde på, er, at løbebåndet ikke starter, gangbæltet udfører langsomt, vandringsbasis er uden for midten, og hældningen virker ikke korrekt. Der er trin, du kan tage for at forsøge at løse disse problemer, før du har professionelt repareret løbebåndet.

Kontroller løbebåndets netledning, hvis maskinen ikke starter. Hvis løbebåndet ikke er tilsluttet eller løs, skal du sikkert sætte det i en stikkontakt. Hvis den er tilsluttet og stadig ikke starter, skal du kontrollere, at nødstop-tasten er tilsluttet til hovedkonsollen. Nødstopnøglen er den flade plastiknøgle, der passer ind i det rektangulære indryk på bunden af ​​hovedkonsollen. Hvis denne nøgle er fjernet, kan du ikke starte løbebåndet (og hvis den fjernes under drift, træder løbebåndet automatisk til et stop.) Hvis nøglen er løs eller ikke tilsluttet, skal du sikkert sætte den i. Hvis nøglen er korrekt indsat, og løbebåndet stadig ikke starter, skal du kontrollere tænd / sluk-afbryderen på tredemøllerammen (afbryderen er i nærheden af ​​netledningen.) Hvis den er indstillet til "Off", har afbryderen slukket. Vent ca. fem minutter, og sæt det tilbage til "Reset". Hvis løbebåndet stadig ikke løber, skal det repareres professionelt.

Fjern nøglen fra hovedkonsollen, og tag træklen ud, hvis gangbæltet bevæger sig for langsomt, når du går på den. Find baghjulsjusteringsboltene (på bagsiden af ​​walk-platformen), og drej begge bolte mod uret 1/4 omdrejningstal ved hjælp af unbrakonøglen, der fulgte med løbebåndet. Prøv at løfte det løbebånd. Hvis boltene er ordentligt strammet, skal du kunne løfte bæltet 3 til 4 inches ud af platformen. Når boltene er ordentligt spændt, skal du sætte tredemølleet i og sætte nøglen på plads igen.

Fjern nøglen, og tag træklænken ud, hvis gummibåndet er ude af midten. Hvis gummibåndet skifter til venstre, skal du tage spidsnøglen og dreje den venstre bageste rullebolt 1/2 af en drejning med uret. Hvis det skifter til højre, skal du bruge spidsnøglen til at dreje den højre bageste rullebolt 1/2 af en drejning mod uret. Træk dog ikke bolten over.

Tryk og hold begge hældningsknapperne (med nøglen i hovedkonsollen), hvis tredemøllehældningen ikke ændres korrekt, når iFIT-cd'er og videoer afspilles. Når hældningen begynder at ændre sig, skal du fjerne nøglen. Vent et par sekunder, og sæt derefter tasten igen. Løbebåndet vil stige til sit maksimale hældningsniveau og derefter lavere tilbage til dets mindste niveau. Dette kalibrerer skråningen igen. Du kan bestille iFIT-cd'er og videoer online og tilslutte dem til enten din videobåndoptager (til videoer) eller cd-afspiller (til cd'er) og derefter til din tredemølle. Løbebåndet er automatisk tilsluttet til videoen eller cd'en og justerer automatisk sin hastighed og hældning baseret på en forprogrammeret træningsrutine, der præsenteres på videoen eller cd'en.

Del:
Kommentarer