Sådan løser du Recurve Twisting Limbs

Sådan løser du Recurve Twisting Limbs

Lammene på en recurve bue kan undertiden blive vred på grund af forkert brug eller forkert opbevaring. Vridning kan korrigeres på en moderne down-down bue ved blot at erstatte det berørte lem. Enkelt træ og trælamineret bue kræver dog mere arbejde at korrigere. En dygtig professionel bowyer kan ofte reparere et snoet lem til en pris. Før du investerer i professionel reparation, er der nogle få gør-det-selv reparationsmetoder, du kan forsøge at få din recurve bue tilbage i korrekt form.

Forsøg at rette benet ud med "kold bump" -metoden. Hvis en lem har udviklet et lille twist fra forkert strengning, vil denne metode ofte rette op på problemet. Tag bue ved stigrøret med din dominerende hånd. Brug din anden hånd til at greb buebenet lidt over snoet. Træk langsomt vredet i retningen modsat af forvrængningen, og slip derefter hurtigt af lemmen. Gentag denne proces flere gange, indtil lemmen er korrekt justeret.

Sænk det snoet lem i et kar varmt vand i 3 til 4 minutter. Vandet skal ikke være varmere end et varmt bad, omkring 105 grader Fahrenheit. Dette er bare varmt nok til mildt at løsne limene i et laminat. Fjern lemmen fra vandet, og drej langsomt vredet i retningen modsat forvrængningen. Slip vredet langsomt og undersøg lemmen for straightness. Gentag drejeproceduren flere gange, indtil lemmen er lige.

Drej lemmen i retningen modsat forvrængningen og hold den på plads. Få en assistent til at varme lemmen ved hjælp af en hårtørrer. Hold håret tørre 6 til 10 inches fra lemmen, og langsomt flytte det op og ned i længden af ​​lemmerne. Varm lemmen langsomt i 2 til 3 minutter, slip derefter holdet og undersøg lemmerne for straightness. Gentag opvarmningsproceduren efter behov, indtil lemmen er lige.

Del:
Kommentarer