Sådan løser du problemer med en Bowflex Treadclimber 5300

Sådan løser du problemer med en Bowflex Treadclimber 5300

Bowflex TreadClimber 5300 er en kombinationstrappe klatrer, løbebånd og elliptisk. Som enhver maskine er den tilbøjelig til nedbrud og mekaniske fejl. Mange af disse problemer er nemme at fejlfinding, og du kan lave dine egne reparationer med enkle håndværktøjer. At lære at fejlfinding din egen maskine kan spare tusindvis af dollars på en erstatning eller dage med mistet træningstid og bekostning af at sende den ud for at blive repareret.

Kontroller strømkilden, herunder stikkontakten, for at se om Bowflex TreadClimber 5300 tænder. Sørg for, at ledningen er sat i væggen. Indsæt sikkerhedsnøglen. Enheden fungerer ikke, uden at nøglen er på plads. Udskift sikkerhedsnøglen magnet med enhver standard magnet, hvis nøglen er på plads, men ikke fungerer. Søg efter skader på I / O-kablerne. Brug en elektrometer til at tjekke for strømmen i kablerne, hvis der ikke er synlige skader som kinks, pauser eller skader. Hvis alt fungerer, men kontrolpanelet stadig ikke starter, skal du udskifte kontrolpanelets øverste konsol.

Recalibrere maskinen, hvis hastigheden ikke registreres, båndene stopper, eller displayvisningen viser et "fejl, LS, OS" på ansigtet. Kalibrér Bowflex TreadClimber 5300 ved at sætte den i. Stand på fodplatforme eller gulvmåtte. Stå ikke på gangbæltet. Indsæt sikkerhedsnøglen. Tryk på "start" -tasten, når "CAL / PRSS / STRT" vises ved aflæsningen. Hvis aflæsningen ikke viser symbolet "CAL / PRSS / STRT", skal du slukke for maskinen og tænde den igen. Tryk på "ENTER" og derefter "DOWN SPEED" på samme tid, indtil "CAL / PRSS / STRT" vises på displayet. Bælterne starter og stopper under kalibreringen; vær ikke foruroliget. Foretag ikke justeringer eller afbryd displayet af tal, da enheden går gennem kalibreringerne. Når maskinen er færdig med at kalibrere, vil displayet vise "CAL... PASS", og du kan trykke på "POWER" -tasten for at komme ud af kalibreringssektionen.

Sluk radioer, mikrobølger eller andre computere inden for en 6-fods radius af Bowflex TreadClimber 5300, hvis hjertefrekvensen ikke vises, når du har brystbælte. Anden elektronik kan klamre transmissionen af ​​skærmen. Udskift tråd- og hjertefrekvensmodtageren, hvis modtageren ikke virker, når alle elektriske apparater er slukket.

Juster gummibåndene foran på træderne, hvis de ikke er i overensstemmelse.

Træk i Bowflex TreadClimber 5300 og vent fem minutter, hvis maskinen kører eller banker under drift. Skub hvert trin ned individuelt og stram alle bolte på de løbende trillehaller. Stram boltene på koblingssystemet i midten af ​​trillepladerne med en unbraconøgle. Brug en 1/2-tommers skruenøgle til at spænde drivakslen og en 5/32-tommers skruenøgle for at spænde sætskruen placeret på motorens svinghjul. Udskift ruller efter behov. Juster og stram træderne.

Del:
Kommentarer