Sådan løser du for meget stød i en swimmingpool

Sådan løser du for meget stød i en swimmingpool

Untrained eller ukorrekt overvåget personale kan tilføje for meget klor til puljer. Der er en misforståelse, at jo mere chlor du tilføjer til en pool, renere og mere hygiejne puljen være. Nogle gange vil en pool få problemer med alger og chokerende puljen med klor anbefales til at løse problemet. Swimmingpool vand kræver en balance mellem alle kemikalier for at opretholde hygiejnevand og reducere vedligeholdelse af poolen. For meget klor vil resultere i for meget chok i en swimmingpool. Det er derfor vigtigt at genoprette den kemiske balance, især hvis der er for meget klor i en swimmingpool.

Sådan løser du for meget stød i en swimmingpool

Køb en swimmingpool klor vand test kit, der specifikt måler for gratis klor i poolen. En pool med for meget stød vil have et højt niveau af fri klor. Følg producentens anvisninger for at læse testkitens resultater, da forskellige kits varierer.

Evakuere puljen. Ingen svømmere bør være i puljen, når du behandler for meget klor.

Tænd for pool filtreringspumper. Tilsæt halvdelen ounce natriumthiosulfatgranulater pr. 1.000 gallons swimmingpoolvand direkte ind i poolens centrum. Lad swimmingpoolvand cirkulere med natriumthiosulfatgranulerne i vandet i ca. 30 minutter.

Sluk poolfiltreringspumper og tag stikket ud af den elektriske kilde. Test swimmingpoolen for gratis klorindhold. Hvis niveauerne stadig er for høje, gentag trin 3.

Fjern poolfiltre når optimale frie klorniveauer nås. Udskift med nye poolfiltre.

Tilslut igen og drej poolfiltreringspumper igen. Test kloriveauer ugentligt. Mål forsigtigt og følg fabrikantens anvisninger, når du tilføjer yderligere klor til swimmingpoolen for at forhindre fremtidige episoder med for meget chok i swimmingpoolvand.

Del:
Kommentarer