Sådan løser du en tredemøllebælte, der ikke bevæger sig

Sådan løser du en tredemøllebælte, der ikke bevæger sig

Løbebåndet kan være et effektivt træningsredskab, fordi uanset om du går eller kører, kan programmer tilpasses dine fitnessbehov. Men den samme teknologi, der gør tredive møller så nyttige, kan også bryde ned. Hvis din tredemølle har problemer, tag din brugervejledning til vejledning for at finde dele til din maskine og foretage reparationer.

Overbelastning af båndet kan beskadige det, så se i din brugervejledning for instruktioner om hvor man finder justeringsboltene. Brug en skruenøgle til at skrue boltene en kvart omdrejning, og løft derefter bæltet af gangpladen. Når det kan løftes 2 tommer til 3 tommer, er bæltet placeret korrekt.

Se brugsanvisningen for instruktioner om fjernelse af motorens hætte. Nogle maskiner vil kræve en skruetrækker for at fortryde hætten. Andre løfter simpelthen af. Tag stikket ud af stikkontakten og tag af hætten. Kig efter brændemærker på motorens betjeningsbræt. Hvis du finder dem, har modstanderne brændt ud, og motorens kontrolpanel skal udskiftes. Spørg fabrikanten om at bestille en udskiftningsdel.

Centrer dit løbebælte med maskinen frakoblet. Stå foran maskinen med en fod på gulvet og den anden på bæltet. Skub bæltet på plads med din fod ved at skubbe den baglæns, mens du centrerer den. Tilslut og tænd maskinen med lav hastighed for at kontrollere bæltet. Hvis det stadig ikke bevæger sig, prøv at dreje justeringstasterne, indtil bæltet er centreret.

Del:
Kommentarer