SĂĄdan lindrer du Stiv nakkepine

SĂĄdan lindrer du Stiv nakkepine

Mere end halvdelen af ​​alle amerikanere oplever en stiv, øm i hals mindst en gang om året, rapporterer University of Illinois 'McKinley Health Center. Nakkepine er normalt ikke en væsentlig årsag til bekymring, da det typisk kun varer i et par dage og går væk alene. Men du behøver ikke at holde det ud og vente på smerten at løse sig selv. Flere tricks og strategier kan hjælpe dig med at lindre din stive, ømme hals hurtigere, så du kan komme tilbage til at gøre de ting, du elsker.

Chill med en pille

En af de hurtigste og mest almindeligt anvendte måder at finde relief for nakke smerter er at pope en over-the-counter smertestillende. Eksempler indbefatter acetaminophen og ibuprofen. Hvis du ikke kan lide at sluge piller, kan du også prøve at gnide en ibuprofen gel på din hals for lokal smertelindring.

Påfør varme eller kulde

For at berolige dine stive, ømme nakke muskler og sener og hjælpe med at finde smertelindring og afslapning, prøv at skifte en kold eller varm komprimering. I løbet af de første tre dage, hvor du oplever nakkepine, skal du anvende is eller en frosset pose med grøntsager til din hals. Efter de tre dage er op, brug en varm kompressor, såsom en varmt vandflaske eller en varmepude.

Skift dine puder

Den store, fluffede pude, du elsker, kan ikke vise meget kærlighed til din onde hals. Under et stykke af nakke stivhed og smerte, skift til en fast, flad pude. Eller endnu bedre, grøft puden helt. Alt, der styrker dit hoved over din krop, skaber en dårlig sovende kropsholdning, hvilket bare kan forværre din nakkepine.

OvervĂĄg din holdning

Mange af de daglige opgaver, du gør, kan skabe spændinger og almindelige forværringspunkter, som forlænger din nakkes ubehag. For eksempel undgå at sidde på tværbenet på gulvet eller slashing på en sofa - alle er fælles stillinger, der spænder rygsøjlen og kan føre til nakkesmerter. Derudover skal du aldrig støtte en telefon ved at klemme den mellem dit hoved og din skulder, og juster din computerskærm, så den er lige foran dit synsfelt og kræver ikke bøjning af dit hoved.

Kontakt en læge

Mens de fleste tilfælde af stivhed eller smerter i din hals ikke er årsag til bekymring, kan du ønske at konsultere en læge under visse omstændigheder for at kontrollere, at nakkepine ikke er et symptom på noget værre. Ring til en læge, hvis din stive, ømme hals er ledsaget af hovedpine, feber, vejrtrækningsbesvær eller indtagelse, eller hvis du føler følelsesløshed eller prikker i dine hænder eller arme.

Del:
Kommentarer