SĂĄdan Lim Golf Sko

SĂĄdan Lim Golf Sko

Når du endelig har dine bedste golfsko indbrudt, bemærker du, at de begynder at se lidt lurvede. At vide, hvordan dit udstyr påvirker dit handicap, du forsøger at presse blot et par kilometer ud af dine golfsko, inden du begynder med et nyt par. Undersøg dine golfsko for at afgøre, om de kan repareres med dødelige midler. Hvis skoene er slidt ud til det punkt, at de ikke længere yder støtte og komfort, er deres pension nært forestående. Hvis på den anden side skoene har en del af den sål, der er adskilt fra skoen, en tåhætte med en revet søm eller en fodsengforing, der ikke vil blive på plads, kan du sandsynligvis gøre reparationerne selv. Med det rigtige lim og nogle enkle værktøjer kan du genoplive dine gamle golfsko til at vare mindst en anden sæson.

Rengør de områder, der har behov for reparation. Med en lille børste skal du fjerne sand eller løs snavs. Brug saks til at klippe fladtråd. Tør de områder, der skal limes sammen med rengøringsopløsningen, og skyll derefter for at fjerne rester. Tør grundigt.

Rough up, med en stålbørste, særligt glatte eller glatte områder, som lim skal påføres. Dette er et vigtigt skridt, da det vil øge overfladearealet og forbedre limens klæbemiddelevne.

Læs producentens anvisninger for brugen af ​​limen. Påfør lim på begge overflader, der skal bindes. Typisk tillades fleksibel lim at tørre i nogle få øjeblikke, før skodedelene samlet sammen til limning.

Bring de limede overflader sammen hurtigt og præcist. Manipulér den ydre overflade med fingrene for at fjerne eventuelle limbobler og justere placeringen af ​​de hurtigt forbundne skodele. Nogle meget stærke lim tillader ikke genplacering. Rengør resterende lim fra skoen med det samme.

Fastgør skindens bindedele på plads ved at påføre maskeringstape. Dette trin kan være unødvendigt, hvis du bruger hurtigvirkende lim. Lad limen tørre, og fjern derefter båndet.

Del:
Kommentarer