Sådan lægges en tredemølle ovenpå

Sådan lægges en tredemølle ovenpå

Løbebånd kan være meget tunge, så at flytte dem ovenpå vil tage lidt indsats. At få et par venner eller familiemedlemmer til at hjælpe vil i høj grad reducere risikoen for skade og gøre løbebåndet lettere for at opføre trappen.

Ryd en sti fra, hvor løbebåndet er nede til, hvor løbebåndet bliver anbragt ovenpå, så der er ikke noget i vejen for at rejse på, mens du flytter en så tung genstand.

Vis de mennesker, der hjælper med at flytte løbebåndet, hvor det bliver placeret ovenpå, så alle ved det. På den måde behøver du ikke at forsøge at lede mennesker, mens du holder en tung løbebånd.

Placer jer omkring løbebåndet. Hvis der er to personer, placer de stærkere af de to på tredemøllefronten, fordi det er den tyngste del og den anden person bag tredemøllen. Hvis der er fire personer, skal du placere et i hvert hjørne og de stærkeste to i forenden.

Løft løbebåndet og begynd langsomt at bevæge sig op ad trappen for at undgå at slippe tredemølle eller trippe på en trappe.

Placér løbebåndet øverst på trappen til hvile, hvis det er nødvendigt, og fortsæt derefter med at placere det på det udpegede sted ovenpå.

Del:
Kommentarer