Sådan Level et sted at sætte en bærbar basketball mål

Sådan Level et sted at sætte en bærbar basketball mål

Et bærbart basketballmål giver dig mulighed for at oprette en bøjle til et spil med familie og venner, samtidig med at du ikke permanent fastgør en stolpe og bagbord på slutningen af ​​din indkørsel. For sikkert at placere basketballmålet på et bestemt sted, skal du sørge for at jorden er flad. Selv om målets bund skal vægtes med vand eller sand, vil det blive tippet eller falde, når det placeres på fladt underlag.

Mål basen af ​​det bærbare basketballmål. Flad et område, der er lidt større end det område, du har målt. Seks tommer på hver side skal være tilstrækkeligt. En typisk basketball målbase måler to til fire fod på hver side.

Markér det område, du vil fladte med et målebånd.

Grave gennem området, dreje over græsset og over jorden og udsætte underliggende sten.

Ryst gennem snavs og øverste jord, fjerne sten og græs, der vil hindre basen af ​​basketball målet. Fortsæt med at rykke, indtil jorden er fri for affald. Anbring overskuddet i en trillebør og kassér det.

Flad jorden med et tampeværktøj. Lav en stempling over hele området.

Kontroller for at se, om jorden er niveau ved at placere et niveau på den tampede jord. Kig efter luftboblen i niveauet for at hvile i midten, hvilket bekræfter, at jorden er flad. Gør dette på flere forskellige steder.

Del:
Kommentarer