Sådan letter du en galdeblæreangreb

Sådan letter du en galdeblæreangreb

Gallbladderangreb er forårsaget af forekomster, kaldet gallesten, der dannes i galdeblæren og bliver indlagt i galdekanalen. Gallbladderangreb genkendes af smerter i overlivet, der ledsages af kvalme, opkastning, feber og kuldegysninger. Angrebene stiger i sværhedsgrad og varer fra 30 minutter til flere timer. Hvis du har et galdeblæreangreb, søg akut lægehjælp. Tilstanden kan være livstruende. Det er nyttigt at vide, hvordan man lette symptomerne i forbindelse med galdeblæreangreb.

Drik et glas vand ved begyndelsen af ​​et galdeblæreangreb. Vand regulerer galde i galdeblæren og kan reducere angrebets sværhedsgrad.

Rør sammen 2 spiseskefulde æblecidereddike og et glas æblejuice. Drikke dette kan lindre galdeblæreangreb.

Spørg en læge, hvilke lægemidler lette smerten ved et galdeblæreangreb. Når du taler med din læge, skal du sørge for at forklare niveauet af smerte, du oplever.

Tips

Spørg din læge om at bruge naturlige kosttilskud, der kan forhindre angreb. Disse kosttilskud omfatter aloe vera og lecithin.

Spørg din læge, hvis du skal bruge ikke-steroide antiinflammatoriske lægemidler (NSAID'er), som kan reducere fremtidige angreb ved at forhindre galdesten i at danne sig.

Hvis du lider af hyppige angreb, skal du overveje at ændre din kost. Fedtholdige kostvaner mindsker sværhedsgraden og hyppigheden af ​​galdeblæreangreb.

Hvis du fortsætter med at lide angreb, spørg din læge om de fordele og risici, der er forbundet med gallsten eller galdeblærens fjernelse.

Advarsler

Smerten ved et galdeblæreangreb kan ligne et hjerteanfald. Søg lægehjælp til denne type alvorlige smerter.

Gå til beredskabsrummet, hvis dit angreb ikke undertrykker efter brug af disse retsmidler. Gallbladderangreb, der forekommer hyppigt og øger smerte, kan indikere en betændt galdeblære. Denne tilstand kan være livstruende.

Del:
Kommentarer