Sådan laver du yoga ansigtsøvelser

Sådan laver du yoga ansigtsøvelser

Det er uundgåeligt, at alle bliver ældre, men det betyder ikke, at du skal se ud som om du bliver ældre. Yoga instruktør Annelise Hagen, forfatter af "The Yoga Face" hjælper hendes elever med at vende uret med yoga poser og øvelser ikke kun for kroppen, men også for ansigtet. Mens Lion Pose kan være den eneste sande yoga pose, der hjælper med at bekæmpe blødende ansigtsmuskler og rynker, har Hagen udviklet flere yoga ansigtsøvelser for at forbedre hudtonen, reducere linjer og øge cirkulationen. Positive resultater skal bemærkes efter tre eller fire uger med kontinuerlig motion.

Brøl som en løve

Typisk udføres mens du knæler og sidder tilbage på dine hæle, er ansigtsdelen af ​​den traditionelle Løven udgør kan udføres alene for at forbedre blodcirkulationen og lindre spændinger i dine ansigtsmuskler. Uanset om du vælger at sidde i en stol, tværbøjet på gulvet eller stativet, skal du begynde at indånde gennem din næse. Derefter skal du åbne din mund så bredt som muligt, læg din kæbe, hold tungen ud og krølle dens spids mod din hage. Åbn dine øjne bredt, se mod loftet og ånder ud gennem munden med en "haaaa" lyd. Slap af og gentag tre gange.

Løft og tone dine kinder

Det Satchmo og Dukke ansigt, skabt af Hagen, kan hjælpe med at vise dine kindmuskler og området omkring kindbenet. For at udføre Satchmo, indånder gennem din næse, pust ud dine kinder og flytte luften fra kind til kind. Efter 10 til 15 sekunder udåndes og gentages to eller tre gange. Dukkens ansigt hjælper med at udjævne de marionette linjer, der løber fra næsens sider til hjørnerne af din mund. For at udføre denne øvelse skal du sætte indekset og mellemfingre langs linjerne, lægge lidt pres på modstand og smil. Hold kort smilet, slappe af og gentag 20 gange.

Dunk din pande

Hagen anbefaler Overrask mig motion for at hjælpe med at arbejde frontalis muskler i din pande og glatte ud rynkerne. Åbn dine øjne så bredt som du komfortabelt kan, som du er overrasket over, og prøv ikke at rynke din pande. Fokus på en genstand lige foran dig og hold denne position i 10 sekunder. Slap af og gentag fem gange. For at glatte ud de rynke linjer mellem dine øjenbryn, målrettet scowl, placere dine indeks fingre lige over og midtvejs langs dit øjenbryn, og modstå scowl ved at trække dine fingre til siderne. Hold i fem sekunder, slappe af og gentag.

Pucker Up

For at udvikle mere fyldige læber anbefaler Hagen at man arbejder ringmusklerne rundt om dine læber med Marilyn Monroe dyrke motion. Placer dit indeks, midter- og ringfingre mod dine læber, læg lidt tryk for at skabe modstand, pucker og lade som om at blæse et kys. Gentag flere gange.

Del:
Kommentarer