Sådan laver du safthandsker

Sådan laver du safthandsker

Sap handsker er specielle handsker, der bruges af kampsportere. De er også populære hos retshåndhævende og sikkerhedspersonale. Disse handsker vægtes, så de tilføjer kraft til et slag. Handskerne er også meget hårde, så de beskytter hænderne. At slå en anden person med din barme knytnæve under en forandring kan forårsage skraber og dybe lacerations. Saphandsker forhindrer det og kan endda beskytte dine hænder mod knive. De er designet til at være et defensivt redskab til dem, der er tvunget til kamp, ​​ikke som et offensivt våben til at skade mennesker.

Trin 1

Mål handskerne. Brug en lineal til at måle afstanden fra 1 tommer over knoglerne på handsken til midterforbindelsen af ​​hver finger på handsken. Mål derefter bredden af ​​hver handskefinger. Kun gør det for de fire fingre, og ikke tommelfingeren.

Trin 2

Skær læderstrimler. Brug målinger og stofsaks til at skære otte rektangulære strimler fra lærarket, fire for hver handske. Pladen skal have samme farve som handsken.

Trin 3

Placér strimlerne. Placer læderstrimlerne på plads oven på handsken en ad gangen. Brug symaskinen til at fastgøre strimlerne på handsken på tre sider. Lad siden over knoglerne åbne for at danne en lomme.

Trin 4

Installer metalpulveret. Du skal bruge omkring 8 oz. af pulver. Du kan købe stål, bly eller jernpulver i enhver videnskab eller laboratoriebutik. Hæld pulveret i de læderlommer du dannede, en ad gangen. Tæt den åbne ende med symaskinen, så pulveret ikke spildes ud.

Del:
Kommentarer