Sådan laver du poolskøjteløb på et skateboard

Sådan laver du poolskøjteløb på et skateboard

Poolskøjteløb er den sværeste, intense og ærverdige slags skøjteløb i skateboardverdenen. Sidens stejle skråninger, betonens hastighed og de mærkelige bump og revner gør poolskøjteløb så vanskelig som det er spændende. Hvis du vil rive en tom pool, skal du følge disse trin for at gøre poolskøjteløb på et skateboard.

Start med det rigtige bord, helst en der er mellem 8 og 9 inches bred og har en 15-tommers hjulbase. Korte dæk skal fungere bedre end lange, da du kan manøvrere mere nimbly og også gøre en kikkturn ud af læben af ​​poolen. Vigtigst er det dog, at du bruger et bord, som du kender og føler dig godt tilpas med.

Få din halvpipe og skatepark pool ridning ned. Du kan ikke hoppe ind i en tom pool, som er et farligt og kaotisk skøjteløbsmiljø, indtil du har mestret skateparkens pool og før det halve røret. Gå ud der tidligt om morgenen, når du ikke bliver damprollet, hvis du tilfældigvis falder. Vær særlig opmærksom på dine kikkturns.

Start i puljen. At slippe ind i poolen fra bredden er galskab, medmindre du er en krydret pool skater eller du har på kroppen rustning at skate. Start fra bunden af ​​puljen og skub hårdt for at få delvist op på den ene side. Kikkturn at komme ned og gøre det samme på den modsatte side, indtil du bygger noget momentum. Hvis du ikke udfører kikkturnen korrekt, skal du bare glide ned på knæene (hvis du har knæpuder).

Arbejde med overgangene. I modsætning til miniramps eller endda skatepark pools, har real pools meget hurtige, ukontrollable overgange. Når du går videre med dine kikkturner, skal du sørge for at arbejde forskellige former for overgange, helst i forskellige puljer. Tag et par timer eller endda en hel dag til at arbejde på en given overgang, så du mestrer det, før du går videre til noget vanskeligere eller endda lidt anderledes.

Del:
Kommentarer