SĂĄdan laver du hjemmelavede stropper til snowboardbindinger

SĂĄdan laver du hjemmelavede stropper til snowboardbindinger

Bindingen er en vigtig snowboard-komponent, der holder dine støvler på plads under højhastighedshandlinger. Moderne bindinger har ratcheted stropper, der passer ind i letvægts metal spænder. Disse højteknologiske modeller er næsten umulige at lave hjemme, da de kræver brug af industrielt udstyr. Ifølge Visual News udgjorde gammeldags snowboardbindinger et enklere design, der bestod af klud eller læderremme. Genskab en old-school snowboardbinding hjemme med nogle få enkle værktøjer.

Trin 1

Køb et gammelt snowboard fra din lokale udendørs butik eller brugte sportsforretning. Løsn monteringsskruerne for at fjerne de moderne bindinger fra snowboarddækket. Placer undersiden af ​​snowboarddækket på en flad bordplade.

Trin 2

Skær ud to strimler af læder, der er 3 tommer brede og 8 tommer lange. Juster din første strimmel af læder over monteringshullerne, der ligger i fronten af ​​snowboardet. Indsæt to monteringsskruer gennem den ene ende af læderbindestroppen.

Trin 3

Stram skruerne i de tilsvarende monteringshuller for at fastgøre bindestroppen på plads. Indsæt dine fødder i et par snowboard støvler og binde snørebåndene tæt. Placer din hovedfod ved siden af ​​bindestroppen.

Trin 4

Træk læderremmen over midten af ​​din snowboardstøvler. Indsæt to monteringsskruer gennem den modsatte ende af læderremmen. Stram skruerne i monteringshullerne for at sikre en god og behagelig pasform.

Trin 5

Skub din boot baglæns for at fjerne den fra dine nye bindestropper. Afskær noget overskydende læder for at forhindre, at dine stropper slår i vinden. Juster din anden læderstrimmel over de bageste monteringshuller og gentag remkonstruktionen.

Del:
Kommentarer