Sådan laver du hjemmelavede porcelænfinérbilleder

Sådan laver du hjemmelavede porcelænfinérbilleder

Nogensinde nødt til at lave en brudt tand - eller bare ønsker at forbedre dit smil - men du har ikke tandlægeforsikring og har ikke råd til en porcelæn dental finer lige nu? Hvis du er god til at arbejde med detaljer, er det en billig måde at lave midlertidige porcelænfinerere hjemme.

Køb et Den-Sure tandprotes reparationssæt på din lokale apotek. Jeg fandt et par forskellige mærker hos Rite-Aid. Disse bør omfatte flere top tænder og flere bund tænder samt en kombination af flydende / pulver, der kan gøres til en hård lim.

Vælg en tand, der omtrent svarer til din ødelagte tand i størrelse (du kan også lave din egen "tænderblegning" med finér). Hvis der ikke er et nøjagtigt match, er det bedre at vælge en, der er lidt større (bredere) end din knuste tand end smalere.

Med en dremmel og en lille smule (jeg brugte en diamantburrbit med en afrundet spids), begynder at sande den midlertidige finér ned til størrelsen af ​​den tand, den vil rette. Du kan bruge nogle af voksene i kittet til at sikre den midlertidige tand for lettere håndtering.

Fortsæt med at male den midlertidige dentalfiner ned og teste den på din knuste tand, indtil den passer over tanden.

Slip nu den midlertidige finer lidt længere frem, hvilket gør plads til limen, der fastgør den til din knuste tand.

Bland det lyserøde pulver med væsken (begge i Den-Sure kit) som angivet i sætsanvisningen. Påfør denne pasta til den midlertidige finer og tryk faner på din knuste tand. Lad ti minutter tørre. Du kan alternativt bruge superlim til at afix den midlertidige venneer til din knuste tand. Husk: Dette er en midlertidig rettelse. Kun en tandlæge kan gøre dig til en permanent finer.

Glem ikke at tage billeder og skrive i "Jeg gjorde det" sektionen! Nyd dine tandplejebesparelser!

Tips

Anvendelse af en varm vaskeklud på din tand vil fremskynde tørretiden.

Del:
Kommentarer