Sådan laver du et WWE-indgangstrin

Sådan laver du et WWE-indgangstrin

World Wrestling Entertainment (WWE), udviklingen af ​​det klassiske World Wrestling Federation, er elsket for dets støbt af tegn. Dækker et væld af kulturer, kostumer og personae, er stjernerne af WWE elskede af deres fans. For at få folkemængden til at pumpe op, kommer de ofte ind i arenaen gennem en udførlig indgangsfase ledsaget af energisk musik. Du kan lave en version af en WWE indgangsstad hjemme ved hjælp af fælles husholdningsartikler og et par andre ting.

Trin 1

Konstruer en 4-fods med 8 fods rektangel med de 2-tommer ved 4-tommers brædder og læg de resterende 32-tommers plade i midten af ​​rektanglet for at skabe en ramme til scenen. Brug en bor og træskruer til at fastgøre brædderne sammen. Tilsæt trælim til toppen af ​​pladerne og læg krydsfinerpladen ovenpå. Lad platformen tørre, og brug derefter borerne og træskruerne til at fastgøre krydsfiner til rammen. Denne hævede platform vil understrege din højde for din modstander, før du kommer ind i ringen.

Trin 2

Vinkel 4-fod ved 4-fods krydsfiner bord fra platformen til jorden for at skabe en rampe. Fastgør bordet til platformen ved at bore træskruer gennem rampen og diagonalt gennem platformens ramme.

Trin 3

Saml dit camping telt og læg det oven på krydsfinerplatformen. Hvis du har givet tilladelse fra dine forældre, eller hvem er ejeren af ​​teltet, kan du bruge sprøjte maling til at farve teltet til din smag. Hvis din WWE wrestler er straight-laced og militaristisk, kan du male teltet i camouflage farver. Hvis din wrestler er fra den indre by, kan du male den med graffiti.

Trin 4

Arranger lommelygterne omkring bunden af ​​krydsfinerplatformen, vend opad. Disse vil lette siderne af platformen og teltet, hvilket giver illusionen af ​​spotlights.

Trin 5

Lag julelysene over udgangen til teltet, så at man går gennem teltet og ned ad rampen gør det muligt at strække gennem et skinnende lysgardin.

Trin 6

Placer tågen, ude af syne, inden for teltet eller lige bagved det. Tågeapparatet vil skabe en tæt tåge, der giver en følelse af mystik til din indgang.

Trin 7

Opsæt en boombox med din indgangssang. Din indgangssang skal være noget, der kan få publikum og dig selv pumpet op.

Trin 8

Slut alt sammen til en række forlængerledninger. Når det er tid til at gøre din indgang, drej lys, tåge og musik på og stram din vej til ringen i stil.

Del:
Kommentarer