SĂĄdan laver du et skateboard i en snowboard

SĂĄdan laver du et skateboard i en snowboard

Skateboardere tænker altid på kreative ting at gøre med deres rides: ætsning af deres egne designs i grebstrimlen, tilføjelse af klistermærker eller illustrationer, endda at købe kølige skateboarddækker til at hænge som vægdekorationer. For de velsignede med sne i vintermånederne er en anden kreativ ide at gøre dit skateboard til et snowboard.

Fjern trucken og stiger fra dit skateboard. Det meste af den hardware, der bruges på skateboards, kræver, at du holder bolten på plads med en skruetrækker, og løsn møtrikken med en skruenøgle eller omvendt. Sæt dine lastbiler og stiger væk efter at have fjernet dem.

Tag en snowboard bindende og line den op over hullerne på toppen af ​​skateboarddækket, så sørg for at det er lige og ikke skævt. Hold bindingen på plads med den ene hånd, da du forsigtigt drejer dit dæksel om og bruger pennen eller markøren til at markere på bindingen, hvor hullerne er. Gentag med de andre bindinger.

Brug kraftboringen med 1/8-tommers bit til at bore huller, hvor du markerede dem pĂĄ snowboardbindingerne.

Læg dine snowboardbindinger op med hullerne på toppen af ​​dit skateboarddæksel og skub 1/8-tommers bolte gennem hullerne.

Fastgør 3/8-tommers møtrik til alle bolte. Hold dit bord sidelæns, hold bolten stadig med Phillips skruetrækker og stram møtrikken med 3/8-tommers skruenøgle. (Du kan også stramme bolten, mens møtrikken holdes på plads.) Stram alle møtrikkerne jævnt, en ad gangen.

Brug boltskæreren til at fjerne enhver overskydende længde af bolt, der stadig sidder fast i bunden af ​​skateboard-drejede snowboard.

Del:
Kommentarer