Sådan laver du et sikkerhedscyklusflag

Sådan laver du et sikkerhedscyklusflag

Cykelsikkerhedsflagge er placeret på bagsiden af ​​en cykel- eller cykeltrailer for at sikre, at rytteren og passagererne kan ses af køretøjer. Hvis du pendler og har på panniers, vil et flag, der kommer ud af siden mod trafik, advare køretøjer for at holde en sikker afstand. Vælg en farve, der er synlig dag eller nat. Et gør-det-selv cykelsikkerhedsflag kan spare dig penge og give en chance for at være kreativ i at designe dit eget.

Skær en 6- eller 7-tommers trekant ud af PVC-stoffet.

Dekorer sikkerhedsflaget ved at tegne et design på det eller ved at tilføje dekorationer, hvis du ønsker det.

Påfør stoflim eller anden tung lim på flagens inderside. Pak den limede kant rundt om plastikpladen og forsegl den. For at være sikker på at den forbliver, brug en kraftig hæftemaskine og hæft den to til tre gange, hvor du har forseglet limen.

Fastgør dybden til cyklen med lynlås. Det bedste sted er at vedlægge det ved siden af ​​den bageste trekant på venstre side. Trianglen er dannet af de to stænger, der strækker sig fra bagakslen til sæde- og pedalaggregatet.

Til pendling med panniers monteres cykelsikkerhedsflagget på venstre side i nærheden af ​​pannierne. Det kan være nødvendigt at skære plastikpladen, så den ikke stikker ud for langt.

Del:
Kommentarer