Sådan laver du et kuglefælde

Sådan laver du et kuglefælde

Evnen til at øve sig på at skyde derhjemme kan spare penge og tid. Fordi mange mennesker ikke har adgang til åbent land til måloptagelse, er det juridisk vigtigt at tage højde for alle kugler, der fyres. En metode til at gøre dette er at lave en kuglefælde. En kuglefælde er designet til at stoppe kugler midt i flyve sikkert ved at lede dem til ricochet lige ned i jorden. Bullet fælder kan fremstilles med mange forskellige materialer og i en række metoder, men der er et grundlæggende design, der passer til de fleste shooters behov.

Bor huller i stålpladen ved de fire hjørner, der er store nok til at rumme dine skruer.

Mål stålpladen, når den placeres i en 45 graders vinkel ved hjælp af graden. Afstanden mellem pladens front og det punkt, hvor den berører jorden, er bundlængden. Afstanden mellem toppen af ​​pladen og jorden er benlængden. Kombineret udgør benet og bunden to sider af den rigtige trekant, der vil være rammen af ​​kuglefælden.

Skær alle brædder med 45 graders vinkler ved hjælp af glidekassen og sav i den ene ende. i den modsatte ende bør en 90 graders udskæring anvendes.

Monter kuglefældningsrammen med skruer.

Fastgør stålpladen til kuglefældningsrammen ved hjælp af skruer.

Del:
Kommentarer