Sådan laver du et Hockey Slide Board

Sådan laver du et Hockey Slide Board

Sådan laver du et Hockey Slide Board. En glidebord er et godt træningsredskab, der traditionelt anvendes af hockeyspillere og skatere, men kan være til gavn for enhver atlet. Det er designet til at forbedre lateral bevægelse og styrke benmagten i en jævn øvelse. Den enkle konstruktion af et glidebord er let og billigt at skabe og giver en intens træningsræning for den seriøse atlet eller en aerob træning til lejlighedsvis brugeren.

Trin 1

Vælg en glat, flad overflade til brug som dit glidebane. Dette kan være ethvert materiale som lamineret træ som det, der bruges til bordplader eller gamle hvide brædder, så længe det er glat. Den skal være 22 til 24 inches bred og overalt fra 7 til 10 meter lang. Den kortere længde er god for begyndere, mens den længere er beregnet til mere avancerede atleter.

Trin 2

Opret to bumpere. Skær to stykker fra en 2x4 til bredden af ​​dit bord. Hæft en blød polstring, såsom gummiskum, til en lang kanten af ​​hver kofanger. Dæk hver med vinylmateriale, hæft det til træet. Spik disse stykker til bordet med polstring vendt indad og sørg for, at neglene ikke kommer gennem bunden af ​​dit bord.

Trin 3

Voks overfladen af ​​dit bord ved hjælp af en bil eller bowlingbane voks. Dette skal gøres så ofte som nødvendigt for at mindske friktionen.

Trin 4

Gør støvletter at bære, mens du glider på bordet. Disse bør være lavet af et glat, men holdbart materiale som nylon eller uld. Lav en simpel snoede taske til at glide din fod ind og binde den omkring din ankel. Det er bedst at kun bære strømper under støvlet, ikke sko.

Del:
Kommentarer