SĂĄdan laver du et golfkort

SĂĄdan laver du et golfkort

Uanset om du spiller på en offentlig golfbane eller på en putt-putt, er den eneste måde at nøjagtigt holde point på med et scorekort. Golf score kort ser generelt ud ens og er nemme at lave. Selvom Annika Sørenstam sandsynligvis kan tælle hendes 59 slag i hendes hoved, skal amatørgolfere udnytte score kort, når de er på linket. At lave dit eget scorekort tager heller ikke meget tid eller kræfter.

Design kortet. Golf score kort tillader normalt to til fire bokse til forskellige spillere. Tillad tilstrækkelig plads til at skrive fornavn på hver spiller. Derefter skal du oprette 18 bokse lodret, en til hvert hul. Efter de første ni huller tilføjes en "total" boks for at tælle de første ni huller. Gør det samme efter hul nr. 18. Tilføj en sidste grand total boks.

Hold kortet lille; Index-kort størrelse er bedst. Dette giver golfspillere mulighed for at folde op scorekortet og gemme det inde i lommen. Sørg for, at boksene er store nok til at optage scoren til hvert hul. De fleste golf score kort omfatter parret for hvert hul.

Tilføj et mellemrum til personlige oplysninger som navn, dato og kursus. De fleste kurser omfatter navn, logo, adresse og kontaktoplysninger for at fremme og minde golfspillere at komme tilbage og spille igen.

Gør kortets præsentation unik i en eller anden form. Alvorlige golfspillere lægger meget i kartens præsentation. Dette er især tydeligt, når en person har en stor runde og ønsker at hænge scorekortet eller ramme det. Tilføj en særlig grafik eller skrifttype til overskriften, og det vil øge score kortets udseende.

Udfyld det uslebne udkast og send til to eller tre personer til bevis. Sørg for, at der ikke er stavefejl. Se grafikken og sørg for alt passer og er proportional. Lyt til folks input, kommentarer og forslag til scorekortet.

Find et firma, der vil udskrive et stort antal af kortene (100-500) for en diskonteringsrente. De fleste trykkerier tilbyder rabat, nĂĄr du bestiller 150 eller flere kort.

Del:
Kommentarer