SĂĄdan laver du Escrima Sticks

SĂĄdan laver du Escrima Sticks

Escrima og flere andre våben-orienterede filippinske kampsport fremhæver brugen af ​​midterlængdepinde - som regel lavet af rattan - til træning af de traditionelle slående teknikker, fodarbejde, kropsbevægelse og afvæbningsteknikker. Hvis der ikke findes færdige escrima-pinde i dit område, kan du lave dine egne ud af rattan, bambus eller endda trækåger ca. 1 inch i diameter.

Længde og form

Jo længere dine arme jo længere staven skal du bruge. Hvis du ikke har en instruktør, der kan fortælle dig, hvor længe en pind du har brug for, skal du stikke røret på din røde stok eller dowel ind i din armhule og udvide din arm. Har et venemærke, hvor enden af ​​din langfinger falder på staven. Fastgør stokken i en klemme eller skruefastgørelse. Skær det med en sav, sænk det glat, sænk eventuelle knuder på en stok, hvis det er til stede og skrå kantene.

Bevare stavene

Der er ingen grund til at forbrænde din pind til at hærde den. Alligevel kan ufleksible materialer som trækåger bryde overraskende hurtigt, hvis du træner hårdt sammen med dem, og bambus kan splitte. Indpakning af dine pinde med duct tape i overlappende spiraler fra ende til slut kan ikke være ret, men det hjælper dem med at gennemgå mere intensive træningssessioner.

Del:
Kommentarer